Home Lifestyle Film ZIEN: Gal Gadot trekt haar superheldinnenpak opnieuw aan voor ‘Wonder Woman 1984’

ZIEN: Gal Gadot trekt haar superheldinnenpak opnieuw aan voor ‘Wonder Woman 1984’

Zotte gevechtscènes met een vuurlasso, spannende achtervolgingen en spectaculaire momenten.

wonder woman
© Warner Bros Belgium

Gal Gadot is terug als Wonder Woman in de nieuwste film over de superheldin. Dit keer speelt het verhaal zich af in de jaren 80 en heeft Diana Prince een paar nieuwe vijanden om een kopje kleiner te maken.

De eerste ‘Wonder Woman’-film, die uitkwam in 2017, speelde zich af ten tijde van de Eerste Wereldoorlog. Diana Prince, de echte naam van de superheldin, is een amazone die besluit haar eiland te verlaten om mee te vechten in de oorlog. Gaandeweg leert ze omgaan met de immense superkrachten die ze bezit.

Zotte gevechtsscènes

Voor het vervolg op deze blockbuster trekt Gal Gadot maar al te graag opnieuw haar rode pakje aan. Dit keer maken we een sprong van zo’n zeventig jaar in de tijd en bevindt Diana zich in 1984. Ze komt haar grote liefde Steve, gespeeld door Chris Pine, uit de eerste film opnieuw tegen. Wat we al wisten, maar wat toch een beetje vreemd is aangezien – opgepast, spoiler alert – de man eigenlijk stierf in 1918.

Dit keer neemt het gouden duo het op tegen Max Lord, vertolkt door Pedro Pascal (bekend van ‘Narcos’), en Barbara Minerva of The Cheetah, gespeeld door Kristen Wiig (bekend van ‘Bridesmaids’). Die laatste lijkt in deze sneak peek een goede vriendin te zijn van Diana, maar niets is minder waar.

Over het verhaal is jammer genoeg nog niet veel bekend. De trailer belooft alleszins veel zotte gevechtsscènes met een vuurlasso, hét kenmerk van Wonder Woman, spannende achtervolgingen en spectaculaire momenten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De film zou normaal gezien dit najaar al uitkomen, maar werd uitgesteld naar volgend jaar. ‘Wonder Woman 1984’ komt op 3 juni 2020 in de bioscoop. Een maandje daarvoor kan je al een andere superheldin aan het werk zien: ‘Black Widow’, gespeeld door Scarlett Johansson.

Nog meer trailers: