https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Film HIER IS IE DAN: Disney lost de eerste officiële trailer van de...

HIER IS IE DAN: Disney lost de eerste officiële trailer van de live-actionremake van ‘Mulan’

© Disney

We hebben héél lang moeten wachten op de allereerste officiële trailer van de live-actionremake van ‘Mulan’, maar vandaag wordt dat wachten dan tóch beloond. Disney zette de trailer namelijk zonet online en hij is – hoe kan het ook anders? – waanzinnig spectaculair!

Disney begon vorig jaar al aan de productie van de film en loste tot een paar uur geleden bitter weinig informatie over de remake. In de teaser die Disney afgelopen zomer vrijgaf, kregen we wel al te zien hoe actrice Liu Yifei in de huid van Mulan kruipt. Met de eerste officiële trailer kunnen we nu eindelijk een echte glimp van de film opvangen en die ziet er al bijzonder veelbelovend uit.

1.000 kandidaten

‘Wanneer de keizer van China beslist dat één man per gezin zich bij het keizerlijke leger moet voegen om het land tegen de noordelijke indringers te verdedigen, wil Hua Mulan, de oudste dochter van een gewonde krijger, haar vader helpen. Ze vermomt zich als een man, Hua Jun, en moet haar innerlijke kracht benutten en ware potentieel omarmen om voor de tests te slagen. Het is een epische reis die haar zal transformeren in een ware krijger en haar vader trots zal maken’, staat er bij de trailer te lezen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Liu werd uit meer dan 1.000 kandidaten gekozen en uit de eerste beelden blijkt dat zij een uitstekende keuze was: ze weet perfect hoe ze de stoere Mulan moet vertolken. De film wordt eind maart 2020 in onze cinemazalen verwacht.

Lees ook: