https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Film ZIEN: Scarlett Johansson is terug als Marvel-heldin in ‘Black Widow’

ZIEN: Scarlett Johansson is terug als Marvel-heldin in ‘Black Widow’

In de prequel krijgen we te zien waar het voor Natasha Romanoff allemaal begon.

© Marvel

Vrouwen aan de macht in de nieuwste Marvel-films. Of toch zeker één, want Scarlett Johansson kruipt opnieuw in de huid van superheldin Black Widow voor de gelijknamige film.

Na Spider-Man, Iron Man, Captain America en andere mannelijke superhelden is het nu aan de vrouwen om de plak te zwaaien in de Marvel-films. We zagen Brie Larson al schitteren in ‘Captain Marvel’ en nu krijgt ook Natasha Romanoff, beter bekend als Black Widow, haar eigen film. Het is opnieuw Scarlett Johansson (35) die in de huid kruipt van deze straffe madam.

‘Een helse reünie’

Scarlett speelt deze rol al bijna tien jaar met verve, maar het is de eerste keer dat een volledige film gewijd wordt aan haar personage. De laatste keer dat we Black Widow aan het werk zagen was in ‘Avengers: Endgame’, maar deze nieuwe film is een prequel en speelt zich dus af voor deze gebeurtenissen. We zien hoe ze in haar rol als superheldin groeide en we komen meer te weten over haar verleden. Zo blijkt uit de trailer dat Natasha een zus heeft, maar dat die verstandhouding niet al te best is. En dat is nog een understatement gezien de klappen die uitgedeeld worden. ‘We moeten terug naar waar het allemaal begon’, aldus Black Widow. ‘Eén ding is zeker, het wordt een helse reünie!’

Naast Scarlett doen nog een aantal bekende gezichten mee waaronder David Harbour, die we kennen als Jim uit ‘Stranger Things’, en Rachel Weisz, bekend van ‘The Favourite’. Zij zullen respectievelijk Alexei, of The Red Guardian, spelen en Melina. Niet enkel de hoofdrol is trouwens weggelegd voor een vrouw, ook de regie is in handen van het sterkste geslacht meer bepaald Cate Shortland.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De film speelt vanaf mei 2020 in de bioscoop. Er komt trouwens nog een ferme dosis oestrogeen aan in de Marvel-toekomst, want Angelina Jolie zal deel uitmaken van een nieuw superheldenteam in ‘The Eternals’ en Natalie Portman krijgt de hoofdrol in de vierde ‘Thor’-film.

Lees ook: