Home Lifestyle Film GIRLPOWER: Marvel strikt Angelina Jolie voor nieuwe superheldenfilm

GIRLPOWER: Marvel strikt Angelina Jolie voor nieuwe superheldenfilm

En ook Natalie Portman maakt een opvallende comeback.

© Marvel / Getty

Er werd al een paar maanden gespeculeerd dat Marvel met een nieuw superheldenteam zou komen én dat Angelina Jolie daar weleens een belangrijk rol in zou kunnen spelen. Zij bevestigde dit weekend dat nieuws: in 2020 zal ze als een als lid van ‘The Eternals’ op het scherm te zien zijn.

Na ‘Avengers: Endgame’ was het onduidelijk wie er wel en wie niet een vervolg zou krijgen in de ellenlange franchise van Marvel. Wat nu wel zeker is, is dat een nieuw team zich zal aansluiten bij de groep waar ook Spiderman, Black Widow en Thor deel van uitmaken. ‘The Eternals’ is een superheldenteam dat al duizenden jaren vóór de oorspronkelijke Avengers actief was.

‘Ik ben zo blij om hier te zijn’, zei Angelina afgelopen weekend op Comic Con International in San Diego. ‘Als ik eraan denk wat het betekent om deel uit te maken van de Marvel Cinematic Universe, en om deel uit te maken van deze familie, word ik heel enthousiast!’

‘Thor 4’

Angelina Jolie is niet de enige ster die een belangrijke rol in de film zal spelen, want Richard Madden (aka Robb Stark uit ‘Game of Thrones’) zal in de film van het tot nu toe relatief onbekende superheldenteam de belangrijke rol van Ikaris vertolken.

En dat is nog niet alles, want tijdens het evenement in San Diego kondigde Marvel Studios aan dat ook Natalie Portman opnieuw in een van hun films te zien zal zijn. Zij speelde een belangrijke rol in de eerste twee films van Thor en zal in de vierde film van de God of Thunder (gespeeld door de knappe Chris Hemsworth) de hoofdrol (!) spelen.

Marvel richt zijn pijlen de laatste tijd steeds vaker op vrouwelijke superhelden. Zo zagen we Captain Marvel, gespeeld door Brie Larson, eerder dit jaar in de bioscoop verschijnen en zal ook Black Widow, gespeeld door Scarlett Johansson, in 2020 een eigen film krijgen. Wij zijn nu al fan!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.