Home Lifestyle Film ZIEN: Netflix lost de (cheesy) trailer van ‘A Christmas Prince: The Royal...

ZIEN: Netflix lost de (cheesy) trailer van ‘A Christmas Prince: The Royal Baby’

En we weten ook wanneer hij op de streamingdienst zal verschijnen!

© Netflix

Nu de kerstperiode voor de deur staat, worden we weer langs alle kanten bekogeld met kerstliedjes, -reclame en -films. Ook Netflix is zijn kerstarchief al volop aan het aanvullen met een paar cheesy films, waaronder ‘A Christmas Prince: The Royal Baby’. Hoewel wij dachten dat er geen enkele verhaallijn die van de vorige twee films kon overtreffen, ziet de eerste officiële trailer van de derde film er toch veelbelovend uit.

Na het grote succes kreeg de Netflixfilm ‘A Christmas Prince’ vorig jaar een vervolg, en wat voor een! Na het huwelijksaanzoek stapten koningin Amber, gespeeld door Rose Mclver, en koning Richard, vertolkt door Ben Lamb, vorig jaar in de tweede film in het huwelijksbootje. Nu gaan de regisseurs nóg een stapje verder, want er is deze kerst een royal baby op komst.

Vloek

Netflix loste gisteren de eerste officiële trailer van ‘A Christmas Prince: The Royal Baby’ en die ziet er weer spannend en vooral lekker dramatisch uit. Amber en Richard willen hun eerste kindje een normaal leven gunnen, maar die droom komt in het gedrang wanneer blijkt dat een verdrag dat de familie moet ondertekenen plots verdwenen is. Als dat verdrag niet voor kerstavond getekend wordt, zal het ongeboren kindje van het koppel vervloekt worden. Er staat Aldovië – en ons – dus weer een spannende periode te wachten.

De derde film in het rijtje werd opnieuw geschreven door Nate Atkins. Hij verschijnt op 5 december op Netflix.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.