Home Lifestyle Film NOSTALGIE: de trailer van de allernieuwste ‘Scooby-Doo’-film bezorgt ons nu al kippenvel

NOSTALGIE: de trailer van de allernieuwste ‘Scooby-Doo’-film bezorgt ons nu al kippenvel

film Scooby-Doo trailer
© Warner Bros.

Het is intussen 50 jaar (!) geleden dat de moedige hond Scooby-Doo voor het eerst op het kleine scherm te zien was. Hij kreeg een animatiereeks die tot op heden wordt uitgezonden en twee succesvolle live-actionfilms (in 2002 en 2004). Om het jubileum van de viervoeter te vieren, keert Warner Bros. nu terug naar waar het allemaal begon: de ontmoeting tussen Scooby-Doo en Shaggy.

Het is geen live-actionfilm, maar wel een goede oude animatiefilm die volledig in het teken staat van de altijd trouwe viervoeter Scooby-Doo. De film ‘SCOOB!’ draait vooral rond de eerste ontmoeting tussen de hond en zijn baasje Shaggy. We zien hoe ze elkaar ontmoeten, ontdekken hun allereerste uitdagingen en worden nóg jaloerser op de onvoorwaardelijke liefde die de twee voor elkaar hebben.

Zac Efron en Amanda Seyfried

Warner Bros. lanceerde gisteren de allereerste officiële trailer van de film en die ziet er, zoals verwacht, veelbelovend uit. Alleen al de ontmoeting tussen Shaggy en Scooby-Doo bezorgt ons, op de tonen van Avicii, meteen kippenvel. Van een stevige portie nostalgie gesproken!

En niet alleen de trailer, maar ook de stemmencast is er eentje om naar uit te kijken. Komiek Will Forte spreekt de stem van Shaggy in, Frank Welker (ook te horen in ‘Aladdin’ en ‘The Simpsons’) die van Scooby-Doo, Zac Efron is te horen als Fred en Amanda Seyfried als Daphne. Velma krijgt de stem van Gina Rodrigue (bekend van ‘Jane The Virgin’) en Blue Falcon die van Mark Wahlberg.

We zullen jammer genoeg wel nog even moeten wachten op de film, want hij wordt pas in de zomer van 2020 in onze cinemazalen verwacht.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.