Home celebs Zac Efron en Amanda Seyfried spelen samen in de animatiefilm ‘Scooby-Doo’

Zac Efron en Amanda Seyfried spelen samen in de animatiefilm ‘Scooby-Doo’

De vorige ‘Scooby-Doo’-film kwam uit in 2004.

Wakkert ‘Scooby-Doo’ bij jou nog steeds een vleugje nostalgie op? Dan hebben we goed nieuws, want er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe animatiefilm. De cast klinkt bovendien alvast veelbelovend. De hoofdrollen zijn namelijk weggelegd voor niemand minder dan Zac Efron en Amanda Seyfried.

Volgens Deadline spelen beide acteurs mee in de nieuwe animatiefilm over Scooby-Doo. Zac Efron spreekt de stem van Fred in terwijl Amanda de vrouwelijke hoofdrol van Daphne op zich mag nemen. In ‘Scoob’ krijgen ze bovendien nog gezelschap van Gina Rodriguez, Will Forte enTracy Morgan. De stem van Scooby zelf zal ingesproken worden door Frank Welker.

‘Scoob’

Scoob’ staat gepland voor mei 2020 en het is de eerste ‘Scooby-Doo’ film sinds ‘Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed’ uitkwam in 2004. Toen werden de hoofdrollen gespeeld door Freddie Prinze Jr. en Sarah Michelle Gellar.

Scooby Doo Laughing GIF - Find & Share on GIPHY

Zac Efron zijn laatste film was ‘Extremely Wicked, Shockingly Vile’, die draait rond de seriemoordenaar Ted Bundy. Amanda Seyfried was de laatste keer te zien in ‘Mamma Mia! Here We Go Again’.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.