Home Lifestyle Film ZIEN: in ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’ speelt Zac Efron een...

ZIEN: in ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’ speelt Zac Efron een beruchte seriemoordenaar

De knappe acteur kruipt in de huid van Ted Bundy die meer dan 30 vrouwen vermoordde.

© photo news

Zac Efron kruipt voor zijn nieuwste film ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’ in de huid van de Amerikaanse seriemoordenaar Ted Bundy.

We zijn van Zac Efron gewend dat ie meestal de ideale schoonzoon en pretty boy speelt in films. In zijn nieuwste biografische prent ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’ zien we een volledig andere kant van de acteur. Dit keer is hij de slechterik, en wat voor een. Hij vertolkt de rol van Ted Bundy, een beruchte seriemoordenaar die meer dan 30 vrouwen vermoordde in Amerika.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Hij was heel geliefd’

Ted Bundy was een enorm controversieel figuur die ondanks zijn gruwelijke misdaden toch heel wat – vooral – vrouwelijke fans had vanwege zijn goede looks en aangename persoonlijkheid. ‘Hij was heel geliefd’, vertelt Zac in Variety. Hij had als research voor de film verschillende gesprekken met mensen die Ted echt kenden. ‘Ze konden niet geloven dat zo een slimme, aangename en kalme persoon verantwoordelijk was voor zulke afschuwelijke feiten.’

Ted was samen met Elizabeth Kloepfer, gespeeld door Lily Collins. De film focust ook op hoe zij omgaat met de vreselijke beschuldigingen tegen haar grote liefde. Verder zien we ook John Malkovich als rechter, en Jim Parsons of Sheldon uit ‘The Big Bang Theory’ als openbare aanklager. De film wordt dit weekend voor het eerst getoond op het Sundance Film Festival in Utah, en komt later dit jaar uit bij ons.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: