Home celebs VERRASSEND: Zac Efron deelde de lakens met deze Spice Girls-zangeres

VERRASSEND: Zac Efron deelde de lakens met deze Spice Girls-zangeres

Niet meteen een combinatie die je zou verwachten.

Zac Efron
Photonews

Onder het motto ’love’ works in mysterious ways kunnen we jullie een verrassend nieuwtje vertellen. Zo heeft Zac Efron namelijk een kortstondig avontuurtje beleefd met een van de zangeressen van de Spice Girls. En we kunnen jullie alvast vertellen: het is niet Victoria Beckham.

Volgens een bron zaten Mel B en Zac Efron op dezelfde exclusieve datingapp voor celebs. Tinder maar dan voor beroemdheden, zeg maar. De twee zouden eerst enkele flirterige sms’jes uitgewisseld hebben voor ze uiteindelijk afgesproken hebben.

‘Hij is naar haar huis gereden. Het klikte meteen tussen de twee en vervolgens hebben ze nog een paar uurtjes samen doorgebracht’, zei een vriend in een interview met The Sun. Daarnaast vertelde hij dat Mel B en Zac Efron allebei wisten dat het gewoon voor de fun was en dat er geen serieuze relatie van zou komen.

‘Beiden wisten dat het iets kortstondigs was, maar er was wel chemie tussen het duo. Mel B vond dat Zac een geweldig lichaam had.’ Iets waar we de zangeres natuurlijk geen ongelijk in kunnen geven.


Lees ook