Home celebs VIDEO: Eline De Munck en Pieter Timmers voelden Zac Efron en Alexandra...

VIDEO: Eline De Munck en Pieter Timmers voelden Zac Efron en Alexandra Daddario aan de tand over ‘Baywatch’

Instagram @elinedemunck
Lucky Eline De Munck en Pieter Timmers! De twee trokken naar Londen voor een gezellige babbel met Zac Efron en Alexandra Daddario. Binnenkort schitteren deze acteurs in de nieuwe 'Baywatch'-film en ons Belgisch duo schoot enkele gedurfde vragen op hen af. 

Onze olympische zwemheld Pieter Timmers kent natuurlijk alles van de juiste zwemslag, een knap lichaam en een dik pak spieren. Hij is dus dé geknipte persoon om samen met Eline De Munck naar Londen te gaan om daar hottie Zac Efron en Alexandra Daddario enkele vragen te stellen over de nieuwe 'Baywatch'-film. 

Eline legde Zac Efron meteen op de rooster. 'Sorry Zac, maar jij speelt zo'n arrogante eikel in de film.' Maar Zac vond het leuk om eens iets anders te proberen op het witte doek. 'Het mocht van mij nog wat meer zijn. Het was tof om dat eens te proberen.' Ze sloten hun onderonsje af met een kleine quiz over papa in spe Pieter Timmers. De acteurs kende onze Belgische trots, maar tijdens de quiz gingen ze wel de mist in. Ach ja, vergeven en vergeten! 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

'Baywatch' speelt vanaf nu in de Belgische cinemazalen. 

Lees ook: