Home Lifestyle Film BELUISTER: zo klinkt het eerste nummer uit de soundtrack van ‘Frozen 2’

BELUISTER: zo klinkt het eerste nummer uit de soundtrack van ‘Frozen 2’

‘Let It Go’ 2.0. ❄️

‘Frozen 2’ soundtrack
© Disney

Het wereldberoemde ‘Frozen’-nummer ‘Let It Go’ kunnen we intussen helemaal foutloos meekelen mét bijhorende danspasjes. Het werd volgens Disney dus hoog tijd om een nieuw liedje te droppen. Daarom lanceerden ze gisteren het eerste nummer uit de soundtrack van ‘Frozen 2’: ‘Into the Unknown’.

En dat nummer werd niet door Demi Lovato of Idina Menzel, de stem achter Elsa, maar wel door de groep Panic! At The Disco ingezongen. Frontman en ‘High Hopes’-zanger Brendon Urie kon Disney met zijn hoge engelenstem overtuigen om het nummer ‘Into the Unknown’ voor zijn rekening te nemen.

Het nummer vertelt over de innerlijke strijd die Elsa met zichzelf voert. Het werd grotendeels geschreven door het muzikale duo Robert Lopez en Kristen Anderson-Lopez. Zij schreven in het verleden ook de songteksten voor de Disneyfilm ‘Coco’ en de eerste ‘Frozen’-film. De makers van ‘Frozen 2′ stonden er wel op dat Idina het nieuwe nummer ook zelf zou inzingen. Er zit dus nog een tweede, iets vrouwelijkere versie, van het liedje aan te komen.

‘Frozen 2’ is vanaf woensdag 20 november in onze cinemazalen te zien.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.