Home Lifestyle Film Deze 3 acteurs wil Reese Witherspoon opnieuw aan haar zijde in ‘Legally...

Deze 3 acteurs wil Reese Witherspoon opnieuw aan haar zijde in ‘Legally Blonde 3’

In juni 2018 bevestigde Reese voor het eerst dat de 3de film er komt.

reese
© Getty

In juni 2018 bevestigde Reese Witherspoon dat haar personage Elle Woods een comeback zou maken. Maar wie zien we nog terug in ‘Legally Blonde 3’? In een interview met Entertainment Tonight vertelde Reese alvast welke ex-collega’s ze er graag opnieuw bij wil hebben.

Concrete informatie over de film is er helaas nog altijd niet, maar Reese Witherspoon vertelde aan Entertainment Tonight wie ze graag zou terugzien in ‘Legally Blonde 3’. Zo hoopt ze dat Jennifer Coolidge (Paulette), Luke Wilson (Emmett) en Selma Blair (Vivian) te zien zullen zijn in het vervolg. ‘Er zijn ontzettend veel personages die het publiek graag ziet. Als de film er komt, hoop ik dan ook dat ze zullen meespelen.’

Reese bevestigde het nieuws over de derde film voor het eerst in juni 2018. ‘Het is waar…#LegallyBlonde3’, klonk het toen op haar Instagramaccount. Ondertussen is het dus al meer dan een jaar stil en is het moeilijk om te zeggen hoe vergevorderd het project al is. In een vorig interview zei de actrice wel dat er naast enkele oude personages ook een aantal nieuwe rollen op de planning staan.

View this post on Instagram

It’s true… #LegallyBlonde3

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Toen ze in mei aanwezig was tijdens The Ellen DeGeneres Show vertelde ze wel dat de sequel opnieuw een krachtige boodschap zal hebben. ‘Het gaat er vaak over dat vrouwen onderschat worden. Ondertussen zijn er wel een aantal zaken veranderd, maar niet genoeg. En dat is volgens mij een goed vertrekpunt.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.