Home Lifestyle Film ZIEN: dit is de trailer van ‘Soul’, de nieuwe animatiefilm van Pixar

ZIEN: dit is de trailer van ‘Soul’, de nieuwe animatiefilm van Pixar

Na ‘Coco’ en ‘Up’ is het tijd voor een nieuw meesterwerk.

soul
© Pixar

Na ‘Coco’ en ‘Up’ heeft Pixar opnieuw een meesterwerk voor ons in petto. Enkele dagen geleden hebben ze de trailer voor ‘Soul’, hun nieuwe animatiefilm, gelanceerd en die ziet er alvast veelbelovend uit.

Soul’ kan eerst en vooral rekenen op een echte sterrencast. Zo is de hoofdrol weggelegd voor Jamie Foxx en mocht ook Tina Fey, die we kennen van ‘Mean Girls’, een stemmetje inspreken voor de film. Daarnaast heeft ook deze animatiefilm weer een pakkende boodschap. ‘We zijn maar voor een korte periode aanwezig op deze planeet’ vertelt Joe Gardner, het personage van Jamie Foxx. Joe geeft muziekles aan schoolkinderen, maar droomt eigenlijk van een carrière als jazzartiest.

Voor hij doorbreekt in het wereldje krijgt hij een auto-ongeval waardoor zijn ziel gescheiden wordt van zijn lichaam. Vervolgens wordt hij getransporteerd naar het zogenaamde You Seminar. Hier komen alle zielen terecht voor ze teruggestuurd worden naar hun lichaam op aarde. Tijdens zijn aanwezigheid daar leert hij 22 (Tina Fey) kennen. Een eerder grimmige ziel met een sombere ingesteldheid. Toch helpt ze hem om zijn ziel terug te sturen naar zijn lichaam voor het te laat is.

‘Soul’ komt uit op 19 juni 2020.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.