https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Film UPDATE: dit is alles wat we tot nu toe weten over ‘Fantastic...

UPDATE: dit is alles wat we tot nu toe weten over ‘Fantastic Beasts 3’

Eindelijk meer nieuws over de releasedatum, cast én locatie van de film.

fantastic beasts
© Warner Bros.

Goed nieuws voor fans van ‘Fantastic Beasts’. Na enkele opgelopen vertragingen heeft Warner Bros. opnieuw groen licht gegeven voor de film. Zo begint de productie van de derde film in de lente van 2020 en ondertussen hebben we ook leuk nieuws over de cast en locatie van de sequel.

Het derde deel van ‘Fantastic Beasts’ kwam normaal in 2020 uit, maar door enkele vertragingen in het productieproces hebben ze bij Warner Bros. de releasedatum uitgesteld. Ondertussen hebben de makers groen licht gekregen en kan de productie in de lente van volgend jaar nu eindelijk van start gaat. De uiteindelijke releasedatum voor de film staat voorlopig gepland voor 12 november 2021.

Naast nieuws over de verschijningsdatum is er nu ook meer geweten over de cast én de locatie. Zo keert de originele cast sowieso terug en krijgt actrice Jessica Williams een grotere rol. Zij was al kort te zien in ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’, maar zal nu dus frequenter opduiken. Doet haar naam zo meteen geen belletje rinkelen? Jessica speelt de rol van professor Eulalie Hicks, een lerares aan de Ilvermorny School of Witchcraft and Wizardry.

De derde film speelt zich bovendien op een nieuwe plaats af. De eerste film speelde zich af in New York, de tweede in Parijs en de derde film zal opgenomen worden in Rio de Janeiro (Brazilië).

Lees ook: