Home Lifestyle Film WAT: betekent deze tweet dat ‘Harry Potter’ nog dit jaar naar Netflix...

WAT: betekent deze tweet dat ‘Harry Potter’ nog dit jaar naar Netflix komt?

Een kerstcadeautje dat wij wel weten te appreciëren.

Harry Potter
© IMDB

Het gerucht dat de volledige ‘Harry Potter’-saga naar Netflix zou komen, deed vorig jaar al de ronde. Maar toen bleek dat enkel Netflix in Frankrijk de rechten wist te bemachtigen, bleven wij droevig achter. Tot nu. Want in een nieuwe tweet die het account van Netflix België en Nederland enkele dagen geleden de wereld instuurde, mag misschien wel blijken dat ook ons dit jaar een magische kerst te wachten staat.

Cancel alvast al je plannen in de kerstvakantie want uit een recente tweet van het account van Netflix België en Nederland, kunnen we misschien wel afleiden dat de volledige ‘Harry Potter‘-saga nog dit jaar naar Netflix komt. Uit de tweet wordt duidelijk hoe lang de streamingsdienst de vraag al krijgt wanneer onze favoriete films nu ein-de-lijk op het platform zullen verschijnen. Met als climax de uitroeptekens die achter het jaar 2019 vermeld staan. De post mocht rekenen op meer dan 2.000 likes en ging al snel viraal. ‘Dus, Netflix, jullie hebben nog een maand voordat 2019 eindigt’, klinkt het in de reacties. Wij zijn benieuwd!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: