Home Lifestyle Film NOSTALGIE: E.T. keert eenmalig terug in hartverwarmende reclamespot

NOSTALGIE: E.T. keert eenmalig terug in hartverwarmende reclamespot

Wij pinkten een traantje weg. ❤️

© Universal studios

Dat ‘E.T. the Extra-Terrestrial’ van Steven Spielberg een schot in de roos was, hoeven we je hoogstwaarschijnlijk niet meer te vertellen. Na 37 jaar ligt het buitenaardse wezentje ons nog steeds nauw aan het hart en hopen we stiekem nog altijd dat hij onze slaapkamer eens binnenwandelt of -fietst. Wie E.T. nog een keertje aan het werk wil zien, heeft geluk, want hij verschijnt in een hartverwarmende kortfilm.

Het Britse telecombedrijf Sky kwam op het geniale idee om een kortfilmpje te regisseren met E.T. in de hoofdrol en daar een reclamespot van te maken. De kortfilm werd gisteren gelanceerd en wist in een recordtempo weer heel wat hartjes te veroveren, waaronder ook het onze.

Technologische snufjes

Steven Spielberg gaf aan Sky de toestemming om zijn buitenaardse creatie te gebruiken én gaf zelfs tips om de verhaallijn te finetunen. ‘Het is een hele eer om E.T. terug naar de aarde te halen’, vertelt Stephen van Rooyen, CEO van Sky. ‘Hij helpt ons om de magische tijd met familie tijdens het kerstfeest te vieren.’

Het spotje staat volledig in het teken van Kerstmis en toont op een ontroerende manier hoe onze maatschappij veranderd is. E.T. probeert te begrijpen hoe hij onze technologische snufjes moet gebruiken, en belandt daarna met het gezin op de bank om kerstfilms te kijken. Jammer genoeg moet het schattige ventje ook nu huiswaarts keren, want hij heeft intussen zelf een mooi gezinnetje gesticht om zorg voor te dragen. Hoe mooi!

De volledige kortfilm kan je hieronder bekijken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: