Home Lifestyle Film TRAILER: explosies, achtervolgingen en Daniel Craig voor de laatste keer als Bond...

TRAILER: explosies, achtervolgingen en Daniel Craig voor de laatste keer als Bond in ‘No Time To Die’

De 25ste Bondfilm wordt komende lente in de cinemazalen verwacht.

james bond
© YouTube @ James Bond 007

Bond is back! Daniel Craig kruipt voor de laatste keer in de huid van James Bond en zijn afscheid gaat natuurlijk gepaard met vuurgevechten, spannende achtervolgingen en luide explosies.

We kregen al een teaser van een luttele tien seconden te zien van de allernieuwste Bondfilm ‘No Time To Die’, en nu werd ook de volledige trailer losgelaten op het publiek. Het is een specialleke, want het is de allerlaatste keer dat we Daniel Craig aan het werk zullen zien als de bekende spion 007.

In het begin van de film lijkt het alsof Bond het voorbeeld van Daniel Craig wil volgen. Hij hing zijn pistool en MI6-badge aan de haak en geniet van zijn pensioen op Jamaica. Dat rustige leven is helaas van korte duur, want de CIA heeft zijn hulp nodig. Hij moet een gekidnapte wetenschapper redden, maar deze routineklus is veel verraderlijker dan gedacht. Bond komt een mysterieuze schurk op het spoor die gewapend is met gevaarlijke, nieuwe technologie.

Klassieke ingrediënten én verrassingen

In de trailer krijgen we alle ingrediënten van een klassieke Bondfilm te zien: vuurgevechten, achtervolgingen, mooie auto’s, nog mooiere dames, snelle wagens, technische snufjes en explosies. Toch zijn er ook een aantal verrassende elementen. Zo werd Bonds plekje tijdens zijn pensioen ingenomen door een vrouwelijke spion, gespeeld door ‘Captain Marvel’-actrice Lashana Lynch. Er werd eerder al gezegd dat de schrijvers een vrouwvriendelijkere koers willen varen en ze kwamen die belofte duidelijk na. Nomi is een echte badass én ze laat zich niet zomaar inpakken door James. Een andere surprise is dat James zijn oude liefde, Madeleine Swann (Léa Seydoux) die we eerder al in ‘Spectre’ zagen, tegenkomt. Hij gaf blijkbaar alles voor haar op, maar ze heeft een duister geheim…

De slechterik van dienst is deze keer Rami Malek, bekend van ‘Bohemian Rhapsody’. Hij draagt een eng masker om zijn hevig verbrande gezicht te verbergen en Bond heeft het moeilijker dan ooit om hem een kopje kleiner te maken. Ook Christoph Waltz, de legendarische bad guy Blofeld uit de vorige films, blijkt nog te leven en is een belangrijke asset om de missie te doen slagen. Naast deze topacteurs mogen we nog een aantal andere vertrouwde gezichten verwachten op het grote scherm. Zo zal Ralph Fiennes (Lord Voldemort in de ‘Harry Potter’-films) opnieuw M spelen, Ben Whishaw is Q, Naomie Harris is Eve Moneypenny, Rory Kinnear is Bill Tanner en Léa Seydoux komt terug als Madeleine Swann.

‘No Time To Die’ komt in Groot-Brittannië uit op 3 april. Wij zullen mister Bond in België dus ook in de lente van 2020 in de cinemazalen mogen verwachten.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.