Home Lifestyle Film SNIF: releasedatum ‘Wonder Woman 2’ is uitgesteld tot 2020

SNIF: releasedatum ‘Wonder Woman 2’ is uitgesteld tot 2020

Normaal gezien kwam het vervolg volgend jaar uit.

Wonder Woman
IMDb

Ben jij al een hele tijd vol ongeduld aan het aftellen tot je Gal Gadot weer als Wonder Woman kan bewonderen op het grote scherm? Dan moeten we je helaas teleurstellen, want de releasedatum van de film is met een halfjaar verschoven…

Gisteren heeft Gal Gadot op haar Twitteraccount bekendgemaakt wanneer ‘Wonder Woman 2’ in de zalen verschijnt. ‘Tot mijn grote enthousiasme mag ik aankondigen dat Wonder Woman uitkomt op 5 juni 2020’, aldus Gal.

Zomer 2020

Normaal gezien zou de vervolgfilm uitkomen op 1 november 2019, maar fans moeten nu dus nog iets langer geduld uitoefenen. ‘Wonder Woman 2’ zal namelijk pas in de zomer van 2020 verschijnen. De makers zelf zijn alvast blij met de uitgestelde releasedatum, want ook de eerste film kwam oorspronkelijk uit in de zomer. Zo hopen ze het succes opnieuw te evenaren.

Details over de film zijn momenteel nog schaars, maar we weten wel dat Kristen Wiig de rol van slechterik op zich mag nemen. Daarnaast speelt de film zich af in 1984 en is Steve Trevor (gespeeld door Chris Pine) alive and kicking.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.