Home celebs CUTE: Gal Gadot bezoekt kinderziekenhuis in haar ‘Wonder Woman’-kostuum

CUTE: Gal Gadot bezoekt kinderziekenhuis in haar ‘Wonder Woman’-kostuum

En dat zorgde voor heel wat vrolijke gezichten.

Gal Gadot
Instagram: jamiegentille

Gal Gadot is momenteel druk bezig met de opnames voor ‘Wonder Woman 1984’, maar afgelopen vrijdag besloot ze om een korte pauze in te lassen. Wat deed de actrice nu precies met haar paar vrije uurtjes? Ze besloot om een plaatselijk kinderziekenhuis te bezoeken, en dit volledig in kostuum. Dat is pas een echte superheldendaad!

Afgelopen vrijdag werd Gal Gadot gespot in het Inova Children’s Hospital in Falls Church, Virginia. Nu had de actrice niet haar dagelijkse kloffie aan, maar besloot ze om de patiëntjes te bezoeken in haar ‘Wonder Woman’-kostuum.

Haar onverwachte bezoekje zorgde alvast voor heel wat vrolijke gezichten, en dit niet alleen bij de kinderen. Ook het personeel van het kinderziekenhuis was opgetogen over haar komst. Het duurde dan ook niet lang voordat de eerste foto’s op sociale media verschenen.

‘Ze was zo lief en oprecht’, schreef een van de moeders op Instagram. ‘Ze offerde geheel onbaatzuchtig haar vrije tijd op en na vijf maanden in het ziekenhuis was het prachtig om te zien dat Wonder Woman mijn kleine vechtertje kwam steunen’.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.