Home FASHION & BEAUTY Beauty Maybelline brengt een collectie uit die geïnspireerd is op ‘Wonder Woman’

Maybelline brengt een collectie uit die geïnspireerd is op ‘Wonder Woman’

‘Wonder Woman’ is een groot succes en dat zullen ze in de beautywereld geweten hebben. Eerst heeft make-upmerk Benefit Cosmetics een collectie uitgebracht die gebaseerd is op de film, en nu is ook Maybelline aan de beurt. Tijd voor een sneak peek!


Benefit had naar aanleiding van de film een make-upkit uitgebracht die gebaseerd was op ‘Wonder Woman’. De ‘Benefit x Wonder Woman Kit’ bestaat uit vijf bestaande items en je krijgt er nog een leuk verzameltasje bij.

Bij Maybelline gaan ze nog een stapje verder, want het merk brengt een volledige collectie uit. De producten werden voor het eerst gespot op Instagram, maar zijn momenteel nog niet beschikbaar. Gelukkig krijgen we dankzij @g_glowbeauty en @makeupworldnews al een kleine preview van de lijn.

De Wonder Woman-collectie bevat onder andere enkele matte lipsticks, hun befaamde Colossal Big Shot-mascara en enkele leuke nagellakjes. Niet onbelangrijk: de verpakking van de items ziet er echt superleuk uit. Wij zetten alvast wat centjes aan de kant, want deze toppertjes zijn een must have!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.