https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© IMDb

Normaal gezien kwam het vervolg volgend jaar uit.

SNIF: releasedatum ‘Wonder Woman 2’ is uitgesteld tot 2020

Ben jij al een hele tijd vol ongeduld aan het aftellen tot je Gal Gadot weer als Wonder Woman kan bewonderen op het grote scherm? Dan moeten we je helaas teleurstellen, want de releasedatum van de film is met een halfjaar verschoven…


Gisteren heeft Gal Gadot op haar Twitteraccount bekendgemaakt wanneer ‘Wonder Woman 2’ in de zalen verschijnt. ‘Tot mijn grote enthousiasme mag ik aankondigen dat Wonder Woman uitkomt op 5 juni 2020’, aldus Gal.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zomer 2020


Normaal gezien zou de vervolgfilm uitkomen op 1 november 2019, maar fans moeten nu dus nog iets langer geduld uitoefenen. ‘Wonder Woman 2’ zal namelijk pas in de zomer van 2020 verschijnen. De makers zelf zijn alvast blij met de uitgestelde releasedatum, want ook de eerste film kwam oorspronkelijk uit in de zomer. Zo hopen ze het succes opnieuw te evenaren.

Details over de film zijn momenteel nog schaars, maar we weten wel dat Kristen Wiig de rol van slechterik op zich mag nemen. Daarnaast speelt de film zich af in 1984 en is Steve Trevor (gespeeld door Chris Pine) alive and kicking.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content