Home Lifestyle Film ZIEN: hilarisch antwoord van Macaulay ‘Kevin’ Culkin op nieuwe ‘Home Alone’-film

ZIEN: hilarisch antwoord van Macaulay ‘Kevin’ Culkin op nieuwe ‘Home Alone’-film

De acteur speelde 29 jaar geleden de hoofdrol in de superpopulaire kerstfilm.

© disney & getty

Disney kondigde aan dat het een nieuwe versie van de klassieke kerstfilm ‘Home Alone’ zal maken. Macaulay Culkin die de kleine Kevin speelt in die blockbuster postte een hilarische reactie op dit goede nieuws op Twitter.

Nog 138 keer slapen en het is Kerstmis! Echt kerstfans zijn al sinds 26 december 2018 aan het aftellen tot het allerleukste moment van het jaar. Bij een gezellige kerst(avond) hoort natuurlijk een kerstfilm, en ieder jaar opnieuw staat bij vele gezinnen ‘Home Alone’ op het programma. Ben je die film na de vijfentwintigste keer stiekem toch een beetje beu gezien? Dan hebben we goed nieuws, want Disneybaas Bob Iger himself kondigde gisteren aan dat er een nieuwe versie komt van deze blockbuster.

‘Hey Disney, bel mij!’

Na talloze live-actionremakes van tekenfilms is het nu dus de beurt aan hun andere klassiekers, want Disney wil ook een reboot maken van onder andere ‘Night at the Museum‘ en ‘Cheaper by the Dozen’. ‘Home Alone’ zal op Disney+ uitgezonden worden, het nieuwe streamingplatform dat in november in de VS gelanceerd wordt.  Wij hopen uiteraard dat de film ook bij ons te zien zal zijn.

Wie ook enthousiast was na het horen van dit goede nieuws is Macaulay Culkin (38), de acteur die als Kevin de hoofdrol speelde in de populaire film. Hij postte een hilarische reactie op Twitter die al bijna veertigduizend keer geliket werd. ‘Hey Disney, bel mij!’, schreef de celeb. Hij voegde er ook een grappige foto aan toe waarbij hij onderuitgezakt in de zetel zit met een blote, dikke buik en een vreemde uitdrukking op zijn gezicht. ‘Zo zou de nieuwe ‘Home Alone’ er echt uitzien’, aldus Macaulay die duidelijk niet meer die schattige kleine jongen van toen is. Lol!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.