Home Lifestyle Film Macaulay Culkin over ‘Home Alone’: ‘Ik wil die film nooit meer zien’

Macaulay Culkin over ‘Home Alone’: ‘Ik wil die film nooit meer zien’

De acteur bekent dat hij hem wel samen met elke nieuwe vriendin moest bekijken.

© youtube

Dé kerstfilm der kerstfilms is zonder enige twijfel ‘Home Alone’. Die worden we nooit beu gezien. De ster uit deze blockbuster Macaulay Culkin denkt daar anders over.

Er zijn nog zekerheden in het leven: rond de kerstperiode is er sowieso een zender die de populaire film ‘Home Alone’ voor de driehonderdvijfentachtigste keer opnieuw uitzendt. Veel gezinnen maken er een traditie van om na de ijsstronk met een goed gevulde maag achterover te ploffen in de zetel en te kijken naar de avonturen van de kleine Kevin.

Het kind-sterretje uit de blockbuster uit 1990 Macaulay Culkin is ondertussen ook al volwassen geworden, en hij heeft zo zijn eigen mening over ‘Home Alone’. ‘Ik wil die film nooit meer zien’, aldus Macaulay tegen Jimmy Fallon in The Tonight Show.

Opgewonden

Hij moest die films wel met elk nieuw liefje opnieuw bekijken. ‘Ze willen ‘Home Alone’ met de enige echte Macaulay Culkin bekijken’, vertelt ie. ‘Ik zit dan meestal mijn lijnen mee te zeggen. Tja, ze worden daar opgewonden van.’ Een verleidingstruc die voor weinig mannen is weggelegd.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.