Home Lifestyle Film ZIEN: remake van ‘Home Alone’ met volwassen Macaulay ‘Kevin’ Culkin

ZIEN: remake van ‘Home Alone’ met volwassen Macaulay ‘Kevin’ Culkin

De acteur speelt enkele iconisch scènes opnieuw na.

Google maakte voor een reclamespot een mini-remake van dé kerstfilms der kerstfilms ‘Home Alone’. Macaulay Culkin speelt als volwassen Kevin enkele iconische scènes uit de film opnieuw na.

Google postte een zalig reclamefilmpje voor kerst voor hun Google Assistant. Ze riepen de hulp in van acteur Macaulay Culkin die tot op heden bekend staat als Kevin uit de populairste kerstfilm aller tijden ‘Home Alone’. Ze maakten dan ook een mini-remake van de klassieker waarin Macaulay opnieuw in de huid kruipt van het jongetje dat moederziel alleen thuis blijft wanneer zijn ouders hem vergeten als ze op reis vertrekken.

Meer dan vijf miljoen keer bekeken

In ‘Home Alone Again’ speelt Macaulay enkele iconische scènes uit de film na, dit keer als volwassen Kevin. Je ziet hem verward de deur openen en zijn mama roepen, de aftershave van zijn vader gebruiken in de badkamer, op het bed springen, pizza bestellen terwijl hij met een gigantisch ijsje naar een film kijkt en dieven te sluw af zijn met een ingenieuze constructie.

Dit keer roept hij telkens de hulp in van zijn Google Assistant. ‘Zelfs Kevin McCallister heeft soms een beetje hulp nodig’, schrijft Google bij hun advertentie. ‘Laat Google het voor jou doen.’ Supergoed gevonden en check vooral Macaulay die bijna geen haar veranderd is! Het filmpje ging viraal en werd op één dag tijd al meer dan 5 miljoen keer bekeken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: