Home celebs Beyoncé komt volgende maand met een nieuw audiovisueel album

Beyoncé komt volgende maand met een nieuw audiovisueel album

‘Black Is King’ is vanaf 31 juli beschikbaar op Disney+, de nieuwe streamingservice van Disney.

beyoncé
© Getty

Een dikke week geleden bracht Beyoncé uit het niets het nieuwe nummer ‘Black Parade’ uit en ook vandaag heeft de zangeres een nieuwtje voor ons in petto. Eind volgende maand lanceert ze namelijk een nieuw audiovisueel album, ‘Black Is King’, op Disney+.

Fan van Queen B? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want er is nieuw werk van de zangeres op komst. Beyoncé lanceert eind juli namelijk haar gloednieuw audiovisueel album ‘Black Is King’ op Disney+, de streamingservice van Disney. Op het album staat voornamelijk muziek die te horen was in de remake van ‘The Lion King’ waar Beyoncé de stem van leeuwin Nala voor had ingesproken. Daarnaast was Bey verantwoordelijk voor het hele proces. Zo heeft ze niet alleen het schrijven voor haar rekening genomen, maar heeft ze het album ook zelf geregisseerd én geproduceerd. Who run the world?!

Black Is King

Ondertussen wordt er al meer dan een jaar aan het album gewerkt. Verder krijgt Beyoncé ook het gezelschap van onder meer Childish Gambino, Kendrick Lamar, Pharrell, Jay-Z en zelfs van haar oudste dochter Blue Ivy Carter. Het audiovisuele album gaat over de reis van een jonge koning. Zo gaat hij op zoek naar zijn eigen identiteit, maar onderweg krijgt hij niet alleen te maken met verraad, maar ook met heel wat liefde. Dankzij de hulp van zij voorouders, zijn vader en zijn jeugdliefde krijgt hij de kans om terug te keren naar huis en zijn troon op te eisen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Black Is King’ staat vanaf 31 juli op Disney+. Bij ons is de nieuwe streamingservice van Disney pas vanaf 15 september beschikbaar.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.