Home celebs Vincent Fierens en Bab Buelens presenteren deze zomer de ochtendshow op Qmusic

Vincent Fierens en Bab Buelens presenteren deze zomer de ochtendshow op Qmusic

Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck en Inge De Vogelaere mogen de komende maanden eens goed uitslapen.

qmusic
© Qmusic

Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck en Inge De Vogelaere mogen de komende zomermaanden eens goed uitslapen. Hun collega Vincent Fierens neemt deze zomer de ochtendshow over van het trio en dat doet de radiopresentator niet alleen. Deze ochtend maakte hij namelijk bekend dat hij het gezelschap krijgt van Bab Buelens.

The word is out’, klonk het vanochtend op het Instagramaccount van Bab Buelens. ‘Vincent Fierens en ik shotten jullie vanaf nu elke ochtend uit jullie bed. Elke weekdag, tussen 6u en 9u op Qmusic’. Voor Vincent en Bab zal het de komende zomermaanden dus vroeg opstaan worden, want zij nemen heel eventjes het roer over van Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck en Inge De Vogelaere.

Deze ochtend kregen de luisteraars van Qmusic alvast de kans om te raden wie zich deze zomer de rechterhand van Vincent Fierens mag noemen. Hiervoor kregen ze van de radiopresentator alvast enkele tips. Fans dachten onder meer dat het om Astrid Nuyens en Erika van Tielen gingen, maar uiteindelijk bleek het dan toch om Bab Buelens te gaan. In haar kindertijd was Bab de host van haar eigen radiostation ‘Radio Frababu’, dus radio maken zit bij haar alvast in het bloed.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.