Home celebs BELUISTER: Beyoncé verrast fans met gloednieuw nummer

BELUISTER: Beyoncé verrast fans met gloednieuw nummer

Met 'Black Parade' roept ze iedereen op om zwarte ondernemers nu meer dan ooit te steunen.

© Getty

Queen B is back! Het is intussen bijna een jaar geleden dat de live-actionremake van ‘The Lion King’ in première ging en we Beyoncé aan het werk hoorden als Nala, maar de zangeres heeft in tussentijd niet stilgezeten. Gisterenavond dropte ze namelijk totaal onverwachts een gloednieuwe single op Instagram.

Beyoncé blijft verbazen. Vorig jaar gooide ze haar carrière over een andere boeg en werd ze door Disney niet alleen gevraagd om de soundtrack van ‘The Lion King’ in te zingen, maar ook om als stemacteur aan de slag te gaan en de rol van Nala op zich te nemen. Na de release van de film bleef het verdacht stil op haar socialmediapagina’s en dat had duidelijk zijn redenen, want ze verraste gisteren iedereen met een nagelnieuw nummer.

Feministische toets

En dat deed ze niet zomaar. Gisteren, op Juneteenth, werd in Amerika de afschaffing van de slavernij herdacht. Met haar nummer ‘Black Parade‘ steekt Beyoncé alle zwarte mensen een hart onder de riem en roept ze iedereen op om zwarte ondernemers nu meer dan ooit te steunen. Wie goed luistert, zal opmerken dat ze een feministische toets aan het nummer gaf. ‘I can’t forget my history is her story’, zingt ze op een bepaald moment. Er schuilt dus een mooie én belangrijke boodschap achter het opzwepende nummer.

‘Gelukkig Juneteenth Weekend!’, schrijft de zangeres bij het nummer. ‘Ik hoop dat we vreugde blijven delen en elkaar vieren, zelfs in het midden van deze strijd. Onthoud onze schoonheid en kracht.’ Of het nummer nog een videoclip zal krijgen, is nog niet helemaal duidelijk, maar Queen B zou Queen B niet zijn als ze geen verrassingen meer in petto heeft voor ons. Nog even afwachten, dus…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: