https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Lizzo zet bodyshamers op TikTok op hun plaats met geniaal filmpje

Lizzo zet bodyshamers op TikTok op hun plaats met geniaal filmpje

'Als een vrouw zichzelf én haar eigen lichaam graag ziet en dat hier trots toont en jullie vervolgens aan mij denken, dan is dat een compliment.'

Lizzo
© getty

TikTokkers maken er blijkbaar de gewoonte van om vrouwen met een maatje meer die een dansje, trucje of iets anders doen op de app Lizzo te noemen in de comments. De zangeres reageerde daar nu op in een filmpje.

Wij zijn enorme fan van de Amerikaanse zangeres Lizzo! Ze heeft niet alleen een dijk van een stem, ze is ook nog eens supergrappig en ze ziet er fantastisch uit. Een andere eigenschap waarvoor we de celeb prijzen, is dat ze geen blad voor de mond neemt en dat bewijst ze nu nogmaals op TikTok. Blijkbaar is het bij heel wat gebruikers de gewoonte om vrouwen die geen maatje 36 of 38 hebben Lizzo te noemen in de reacties onder de video’s.

Een compliment

De bodyshamers gebruiken haar naam als belediging, maar de zangeres neemt dit anders op. ‘Elke keer als er een zwaarder meisje iets doet op TikTok zetten sommigen mijn naam in de comments’, aldus Lizzo in een TikTok-video. ‘Aan de mensen die dit doen: “Dankje!”. Want als een vrouw zichzelf én haar eigen lichaam graag ziet en dat hier trots toont en jullie vervolgens aan mij denken, dan is dat een compliment! Dat betekent dat ik doe wat ik moet doen hier. Als jullie de volgende keer lachen met een vrouw om haar lichaam of haar maat, weet dan dat we ons dit niet aantrekken. We hebben zelfvertrouwen en we zijn sterren. Aan alle zwaardere meisjes, ik zie jullie!’

@lizzoI love the bbws of TikTok!!! Big girl, you are beautiful!!!♬ original sound – lizzo

Als onderschrift bij het filmpje zet ze nogmaals: ‘Big girls, you are beautiful!’ De video werd op een aantal dagen tijd al meer dan 3 miljoen (!) keer bekeken. Lizzo, we love you!

Lees ook: