Home Lifestyle Katy Perry zal optreden op het digitale festival ‘Tomorrowland Around the World’

Katy Perry zal optreden op het digitale festival ‘Tomorrowland Around the World’

Wij hopen alvast dat het niet alleen bij de digitale editie blijft!

katy perry
© Getty

Tomorrowland zelf mag dan wel niet plaatsvinden dit jaar, maar de organisatoren komen wél met een waardig alternatief op de proppen. Zo organiseren ze tijdens het laatste weekend van juli een digitale editie namelijk ‘Tomorrowland Around the World’ en niemand minder dan Katy Perry liet gisteren weten dat ze de affiche van het festival zal vervoegen. Dat gaat vuurwerk geven!

Staat een ticket voor ‘Tomorrowland Around the World’, de digitale editie van Tomorrowland, op jouw verlanglijstje? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want Katy Perry (35) maakt sinds gisteren deel uit van de madness. Dat maakte de zangeres zelf bekend in een video die gedeeld werd op het YouTube-account van het festival.

Tomorrowland Around the World

‘Ik heb het festival jaar na jaar zien groeien en het prachtige podium blaast me elke keer omver’, aldus Katy Perry in een videogesprek met Martin Garrix. Gewoonlijk treden er niet echt popartiesten op, maar in het verleden stonden onder meer Dua Lipa en Bebe Rexha al op de affiche. ‘Soms maken ze uitzonderingen en ik ben alvast ontzettend blij dat jij dit jaar deel mag uitmaken van de line-up’, vertelt de dj tegen Katy Perry. Verder vraagt hij haar om zelf een keertje af te zakken naar het festival waarop de zangeres zegt dat ze dan met hun tweetjes zullen optreden. Daar houden we je aan, Katy!

Voor ‘Tomorrowland Around the World’ zal de popdiva optreden voor een greenkey in een studio in Amerika. Vervolgens zal de show geïntegreerd worden in de 3D-wereld van het festival. Wat mogen we nu precies verwachten van haar optreden? Katy zal een aantal van haar grootste hits brengen, maar daarnaast zal ze ook een aantal nieuwe nummers van haar album ‘Smile’ zingen. ‘Smile’ is al het vijfde album van de zangeres en is verkrijgbaar vanaf 14 augustus.

Tickets zijn verkrijgbaar via tomorrowland.com en voor een dagticket leg je € 12,50 neer. Voor een weekendticket betaal je dan weer € 20. Benieuwd naar wie er nog komt optreden? Op de website vind je ook de volledige line-up per podium terug.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.