Home Lifestyle Tomorrowland kan je nu ook beleven op groot scherm in openluchtbioscoop Movie...

Tomorrowland kan je nu ook beleven op groot scherm in openluchtbioscoop Movie Drive

Geniet op 25 juli vanuit je auto of vanop een ligzetel van de beste beats, special effects én vuurwerk.

Tomorrowland openluchtbioscoop
© daniels joffe & zhifei zhou via unsplash

Tomorrowland valt dit jaar door het coronavirus in het water. Gelukkig kwamen de organisatoren op de proppen met een digitaal festival ‘Tomorrowland Around The World’. Je kan dit thuis in je woonkamer beleven of op het grootste scherm in Europa in de openluchtbioscoop van Tour & Taxis in Brussel.

De Schorre in Boom is deze zomer niet het walhalla voor muziekliefhebbers, want Tomorrowland gaat jammer genoeg door de wereldwijde coronacrisis niet door. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we het festival een heel jaar lang moeten missen, want de organisatie kwam met een waardig alternatief op de proppen. Ze stampten het digitale festival ‘Tomorrowland Around the World’ uit de grond. Dit jaar moeten we dus zelf de handen uit de mouwen steken en onze tuin, terras of woonkamer omtoveren tot een sprookjeslandschap waar we tot in de vroege uurtjes kunnen feesten met onze bubbel.

Vuurwerk

Vind je dat een beetje te veel gedoe? Zien je buren dit lokale DIY-festivalletje niet zitten? Of ben je bang dat je dure zetel of versgezaaide gazon de vele pintjes en dansbenen niet zullen overleven? Dan kan je op 25 juli ook terecht in Tour & Taxis in Brussel. Daar kan je in de openluchtbioscoop Movie Drive op een LED-scherm zo groot als een basketbalveld de bekendste dj’s ter wereld het beste van zichzelf zien geven. Natuurlijk zijn er ook leuke extra’s zoals tal van special effects én vuurwerk!

Je kan naar deze unieke livestream gaan met je auto, met de fiets of te voet. Een ticket kost 25 euro per persoon als je de auto thuislaat, 50 euro voor een auto met twee inzittenden, 70 euro voor een auto met drie inzittenden en 85 euro voor een auto met vier inzittenden. Kaartjes kan je kopen op de website van Ticketmaster. Uiteraard worden alle veiligheidsvoorschriften strikt nageleefd, waardoor het aantal plaatsen beperkt is. Het event start om 12 uur op zaterdag 25 juli en eindigt om 1 uur ‘s nachts op 26 juli. Alle info vind je op de Facebookpagina.

Nog meer tips voor een onvergetelijk weekend/vakantie:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.