https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ZIEN: sneak peek en line-up van digitaal festival ‘Tomorrowland Around the World’

ZIEN: sneak peek en line-up van digitaal festival ‘Tomorrowland Around the World’

De Schorre in Boom maakt plaats voor jouw eigen woonkamer, tuin of terras.

Tomorrowland around the world
© TML StijnDeGrauwe

Tomorrowland werd dit jaar noodgedwongen afgelast door de coronacrisis. Gelukkig komt de organisatie met een waardig alternatief op de proppen: ‘Tomorrowland Around the World’. We krijgen nu de line-up én een eerste sneak peek van hoe dit tweedaagse digitaal festival er zal uitzien.

Onze hele festivalzomer viel in het water, deze keer niet door het fantastische Belgische weertje, maar door de coronacrisis. Dat betekent dus ook dat wie een ticket heeft kunnen bemachtigen voor Tomorrowland, dit jaar niet de beentjes zal kunnen losgooien in De Schorre. Gelukkig kwam de organisatie met een geweldig alternatief op de proppen: ‘Tomorrowland Around the World‘. Het is een tweedaags digitaal festival dat je gewoon kan volgen vanuit je eigen kot!

8 indrukwekkende podia

Goed nieuws dus voor iedereen die al jaren een ticket probeert te pakken te krijgen voor dit festival, maar er iedere keer opnieuw naast grijpt, want meer dan zestig van de allerbeste dj’s ter wereld zullen op zaterdag 25 en zondag 26 juli hun beste beats in je woonkamer, tuin of op je terras spelen. Tomorrowland maakte nu de indrukwekkende line-up bekend die bestaat uit onder andere Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren, Charlotte De Witte, David Guetta, Lost Frequencies, Martin Garrix, Netsky, Steve Aoki, Afrojack, Paul Kalkbrenner, Tiësto, Yves V en nog veel meer.

Naast deze beroemde namen gaf Tomorrowland ook een allereerste sneak peek vrij van hoe deze digitale versie er zal uitzien. Er zullen acht verschillende podia zijn, stuk voor stuk de moeite waard dankzij de geweldige 3D-technologie en de talrijke special effects. De iconische Mainstage, Atmosphere, Core, Q-Dance en Freedom Stage worden aangevuld met drie nieuwe podia die speciaal voor dit digitaal festival werden ontworpen.

Interactieve ervaringen

‘Het wordt echt iets wat de wereld nog nooit gezien heeft’, aldus Dimitri Vegas. ‘Het is werkelijk een meeslepende en unieke ervaring die ieders verwachtingen overtreft als je de term ‘virtueel festival’ hoort. Mensen zijn niet klaar voor wat ze gaan zien. Wij kunnen niet wachten!’

Naast de optredens van ‘s werelds beroemdste dj’s staan er ook heel wat andere interactieve ervaringen op het programma zoals inspirerende webinars, games en workshops rond lifestyle, food en fashion. Het enige wat je nodig hebt om jezelf een weg te banen door deze digitale sprookjeswereld is je laptop, PC, smartphone of tablet. Twijfel je toch nog een beetje of het iets voor jou is? Deze trailer weet je sowieso voor de volle honderd procent te overtuigen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De ticketverkoop voor het tweedaagse digitale festival start op donderdag 18 juni. Je kan je toegangspas kopen via tomorrowland.com. Een dagticket kost € 12,5 en voor een weekendticket leg je € 20 neer. Op de website vind je ook de volledige line-up per podium terug.

Lees ook: