Home Lifestyle COOL: Tomorrowland organiseert eind juli een tweedaags digitaal festival

COOL: Tomorrowland organiseert eind juli een tweedaags digitaal festival

De ticketverkoop voor het digitale festival start op donderdag 18 juni!

© Tomorrowland

De Schorre zal er deze zomer jammer genoeg erg stil bijliggen doordat de festivalzomer volledig in het water valt, maar Tomorrowland blijft niet bij de pakken zitten. De organisatoren komen namelijk met een digitaal alternatief: een tweedaags muziekfestival dat zal doorgaan in het laatste weekend van juli en voor iedereen toegankelijk zal zijn.

Neem je agenda maar alvast bij de hand, want je hebt weer iets om naar uit te kijken. Op zaterdag 25 en zondag 26 juli vindt namelijk ‘Tomorrowland Around the World, the digital festival’ plaats: een tweedaags festival dat je kan bijwonen door met je computer, smartphone of tablet naar een digitaal festivalterrein te navigeren. Zo kan je deze zomer alsnog live van de muziek van je favoriete dj’s genieten. Je zal zo acht verschillende podia kunnen ontdekken, waaronder de klassiekers ‘Atmosphere’, ‘Core’, ‘Freedom’ en ‘Elixir’, maar ook drie nieuwe podia die speciaal voor het digitale festival ontworpen zijn. Ook de iconische mainstage, die normaal gezien volgende maand in Boom onthuld zou worden, werd volledig in 3D nagebouwd.

Keeping the magic alive

Dat het iets ongezien zal worden, valt niet te betwisten. Tomorrowland werkte dan ook samen met een gigantisch team om er een echte beleving van te maken. Zo zullen er naast de dj-sets ook andere dingen gepland staan, zoals lezingen, games en workshops rond lifestyle, eten en mode. Ook het vuurwerk en de lasershows zullen een digitale vertaling krijgen. Het enige wat je zelf zal moeten doen, is je tentje in je tuin opzetten en je selecte groepje festivalgangers uitkiezen.

De line-up wordt aangekondigd op maandag 15 juni. De ticketverkoop voor het digitale festival start op donderdag 18 juni via tomorrowland.com. Een dagticket kost € 12,5. Een weekendticket kost € 20. Kies je voor dat laatste? Dan zal je na het festival nog een week lang toegang krijgen tot het platform en dingen kunnen herbekijken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.