Home Lifestyle ZIEN: Arda vindt na ‘Temptation Island’ zijn geluk bij verleidster Amber

ZIEN: Arda vindt na ‘Temptation Island’ zijn geluk bij verleidster Amber

'Eerlijk gezegd mis ik momenteel niks aan Elke.'

arda temptation island
© VIJF

Morgen verschijnt de allerlaatste aflevering van dit seizoen van ‘Temptation Island’. Arda ruilde zijn vriendin Elke, na een paar slippertjes met verleidster Eline, intussen in voor een andere verleidster, Amber. De twee wonen nu al samen en hebben het zelfs over kindjes

In tegenstelling tot het vorige, slaapverwekkende seizoen van ‘Temptation Island‘ viel er dit jaar wél wat te beleven op de resorts. Niet één, maar twee mannen gingen volledig de mist in en doken tussen de lakens met een verleidster. Arda droomde in een naïeve bui van een nieuwe romance, maar dat was buiten verleidster Eline gerekend. Zij beschouwde haar flirt met hem namelijk als vakantieliefde en was allesbehalve van plan om na dit avontuur van Nederland naar Hasselt te verhuizen. Karma is a bitch, zeker?

Drie kindjes

Toch bleef Arda na het verliezen van zijn partner Elke en zijn vakantielief Eline niet met lege handen achter. Want ook al maakte hij zichzelf uitermate onpopulair op tv, hij vond na de opnames zijn geluk bij Amber, de verleidster met wie hij de eerste dagen enorm goed opschoot, maar die hij vakkundig aan de kant schoof voor Eline. In de laatste aflevering die vrijdag verschijnt, blikken de (ex)-koppels terug op hun deelname en vooral bij Arda zitten we opnieuw met open mond toe te kijken.

De Limburger heeft nog steeds geen beetje spijt van zijn respectloze acties op het eiland, en hij doet er zelfs nog een schepje bovenop met bijtende quotes als ‘Eerlijk gezegd mis ik niks aan Elke’ en ‘Nu ben ik op een toppunt in mijn leven’. Dingen die hij vertelt terwijl hij er naar ons gevoel toch maar sipjes bij zit. Hij woont al samen met Amber die hem naar eigen zeggen alles – wat hij zélf veroorzaakte – hielp verwerken en de twee hebben het zelfs al over kinderen. ‘Ik denk dat we toch voor drie kindjes zullen gaan’, aldus Arda.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.