Home Lifestyle Fans denken nu al te weten wat er Raven te wachten staat...

Fans denken nu al te weten wat er Raven te wachten staat in het laatste seizoen van ‘The 100’

In de derde aflevering heeft Raven zich bij heel wat mensen niet zo populair gemaakt. #spoilers

Raven The 100
© Warner Bros.

Het zevende en laatste seizoen van ‘The 100’ is nog maar net begonnen, maar de eerste spoilers zijn al opgedoken. Na de derde aflevering, die deze week in de Verenigde Staten werd uitgezonden, denken fans nu al te weten hoe het verhaal van Raven precies zal aflopen. Opgelet: spoilers!

Deze week werd in de Verenigde Staten de derde aflevering van het zevende en laatste seizoen van ‘The 100’ uitgezonden. Het lot van Bellamy is ondertussen nog altijd onzeker, maar fans lijken na de gebeurtenissen in ‘False Gods’ al een idee te hebben van wat er Raven nog te wachten staat. En het ziet er helaas allesbehalve goed uit…

False Gods

De beslissingen die Raven in de derde aflevering maakte, zorgde namelijk voor een aantal doden. Er was een probleem met de kerncentrale die Sanctum van stroom voorziet. De enige oplossing was helaas om een aantal mensen naar binnen te sturen (en dus bloot te stellen aan de gevaarlijke straling) om het probleem op te lossen. Wonkru weigerde om te helpen, dus er zat voor Raven niets anders op dan de voormalige criminelen van de Eligius-crew in te schakelen.

Iets waar ze zelf absoluut niet blij mee waren. Al verzekerde Raven de werkers dat er een minimum aan gevaar was. Jammer genoeg kwam ook hier verandering in en werd het groepje blootgesteld aan een dodelijke hoeveelheid straling. Al snel werd iedereen in de kerncentrale ziek, maar Raven koos ervoor om te liegen over hun symptomen. Vervolgens werd de situatie alleen nog maar erger toen duidelijk werd dat er nog iemand anders naar binnen moest om de kernramp te voorkomen. Zelf kon ze niet gaan en Emori was buiten westen geraakt nadat ze zelf in contact kwam met de straling. Er zat voor haar dan ook niets anders op dan Murphy mee binnen op te sluiten. Diep vanbinnen wist (of hoopte) ze dat hij een oplossing zou vinden omdat hij sowieso tot het uiterste zou gaan om zichzelf te redden.

(Not so) happy ending

Uiteindelijk kon Raven door haar beslissingen een kernramp voorkomen, maar haar daden zijn uiteraard niet zonder gevolgen. Zelf voelde ze zich zo schuldig dat ze niet eens probeerde om zich te verdedigen toen ze werd aangevallen door andere leden van de Eligius-crew. Door deze actie denken fans dan ook dat haar personage het zevende en laatste seizoen van ‘The 100’ niet zal overleven.

In elk seizoen stond zij redelijk centraal in de verhaallijn waardoor het moeilijk was om zonder haar verder te gaan. Alleen komt hier verandering in nu de serie op z’n einde loopt. En we weten allemaal dat niet elk personage een happy ending krijgt… Of fans van de reeks gelijk krijgen, valt nog even af te wachten. Wij hopen alvast dat de scenaristen mild zijn voor Raven. Als je het ons vraagt, heeft haar personage de afgelopen seizoenen genoeg meegemaakt. Zij verdient dan ook een vredig en gelukkig einde.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.