Home Lifestyle 7 dingen die nog opgelost moeten worden in het 7de en laatste...

7 dingen die nog opgelost moeten worden in het 7de en laatste seizoen van ‘The 100’

Op 20 mei is het zover en kunnen we naar de laatste 16 afleveringen kijken.

the 100
© Warner Bros.

Deze week werd er door de makers van ‘The 100’ aangekondigd dat het zevende en laatste seizoen van start gaat op 20 mei. In deze laatste zestien afleveringen moet er wel nog heel wat gebeuren en wij hebben alvast zeven vragen op een rijtje gezet waar wij nog graag een antwoord op zouden willen krijgen.

Wat is er aan de hand met Jordan?

Op het einde van seizoen zes zien we Jordan tussen de inwoners van Sanctum staan met een zogenaamde mind chip in zijn hand. Het is onduidelijk wat de zoon van de overleden Monty en Harper hiermee van plan is, maar het ziet er alvast niet goed uit.

Wat met de inwoners van Sanctum nu de familie Prime dood is?

De inwoners van Sanctum deden alles voor de familie Prime. Zo offerden ze zelfs hun geliefden op, maar tijdens het vorige seizoen leerden ze dat hun zogezegde goden alleen maar leugenaars bleken te zijn. Na de laatste aflevering is elk lid van de familie Prime uitgestorven, maar wat voor effect zal dit hebben op de bewoners van de stad?

Waar is Octavia?

Wanneer Octavia voor het eerst in contact kwam met de anomalie was het om Diyoza achterna te gaan. Alleen keerde enkel Octavia terug en was ze plots weer de oude. Alleen bleek er meer aan de hand te zijn en verdwijnt de zus van Bellamy op het einde van het zesde seizoen in het mysterieuze groene licht.

Wat is de anomalie juist?

Na het vorige seizoen weten we dat de anomalie een groene vortex met ongekende krachten is. Gabriel, die een originele inwoner van Sanctum is, heeft er nog nooit iemand zien uitkomen, maar daar bracht Octavia in seizoen zes verandering in. Zij herinnert zich echter niks meer van haar reis, maar wanneer tijdens de laatste aflevering plots Hope, de eerder nog ongeboren dochter van Diyoza, verschijnt, staat iedereen voor een raadsel.

Leeft Diyoza nog?

De laatste keer dat we Diyoza zagen, wandelde ze in de anomalie. De rest van het seizoen was ze nergens te bespeuren, maar in de laatste aflevering duikt haar volwassen dochter Hope op. Zij maakt aan Octavia duidelijk dat haar moeder nog leeft, maar de vraag of we haar ooit zelf zullen terug zien, blijft.

Wat nu de vlam verloren is?

Net zoals de inwoners van Sanctum al jarenlang de familie Prime volgdne, geloofden de zogenaamde Grounders steevast in de Vlam. Alleen werd deze vernietigd door Gaia om zo Madi te redden. Hun volk is echter nog niet op de hoogte. Zullen ze het eerlijk vertellen en zullen ze Madi nog volgen nu ze niet langer commandant of Heda is.

Is Sheidheda echt terug?

Sheidheda ofwel de duistere commandant heeft in seizoen zes de gedachten van Madi overgenomen. Het lukt Gaia en Raven om de chip uit haar te halen, maar niet vooraleer er ‘uploaden volledig’ op het computerscherm verscheen. Komt dit kwaadaardige personage weer terug tot leven en hoe?

Vinden Clarke en de rest van haar volk eindelijk rust?

Een vraag waar we hopen al het antwoord op te weten. Lukt het Clarke en haar volk om na zes seizoen vechten, vluchten en overleven om eindelijk een echte thuishaven te vinden?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.