Home Lifestyle TRIEST: er komt geen 8ste seizoen van de serie ‘The 100’

TRIEST: er komt geen 8ste seizoen van de serie ‘The 100’

De serie komt in 2020 na exact 100 afleveringen aan zijn einde.

© The CW

We beginnen deze maandagochtend met slecht nieuws voor fans van ‘The 100’. De serie komt namelijk aan zijn einde. Jason Rothenberg, maker van de dramareeks, bevestigde het nieuws zelf op Twitter.

The 100’ is momenteel bezig aan zijn zesde seizoen. De serie gaat dus al eventjes mee, maar de makers hebben nu besloten dat het genoeg geweest is. In 2020 komt er nog een zevende en laatste seizoen en dan is het gedaan met de avonturen van Clarke (Eliza Taylor) en Bellamy Blake (Bob Morley).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Laatste seizoen

Het was bedenker Jason Rothenberg die het nieuws bevestigde op Twitter. ‘Nu het zesde seizoen ten einde loopt, heb ik triestig nieuws dat ik met jullie wil delen. Seizoen 7 zal het laatste zijn. Wij zijn zo dankbaar dat we het verhaal konden vertellen zoals we in gedachten hadden en dat de serie zal eindigen zoals wij het willen. Wat een fantastische reis is het geweest.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Volgend jaar kunnen we dus kijken naar het laatste seizoen van ‘The 100’. Het zevende seizoen zal zestien afleveringen tellen en zo zal de serie in totaal 100 afleveringen kennen. Een mooie en symbolische manier om de reeks af te sluiten, niet?

Meer series:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.