Home Lifestyle Er komt een vierde seizoen van ’13 Reasons Why’ en dat is...

Er komt een vierde seizoen van ’13 Reasons Why’ en dat is ook meteen het laatste

Het seizoen zou onder andere draaien rond het afstuderen van de personages.

Netflix loste zopas de trailer voor het derde seizoen van ’13 Reasons Why’ en gaf daarbij een releasedatum mee. Nu werd ook bekendgemaakt dat er nog een vierde seizoen komt dat meteen ook het laatste zal zijn.

Op 23 augustus gaat het derde seizoen van ‘13 Reasons Why‘ van start op Netflix. Het verhaal gaat verder acht maanden nadat Clay Tyler kon ompraten en een schietpartij tijdens het dansfeest kon voorkomen. Clay, Tony, Jessica, Alex, Justin en Zach zoeken een manier om de last van dat geheim te dragen terwijl Tyler op weg is naar herstel. Wanneer een voetbalwedstrijd eindigt in de verdwijning van voetballer, is het aan een buitenstaander om de groep door een onderzoek te leiden dat al hun diepste geheimen dreigt bloot te leggen.

Afstuderen

En er is nog beter nieuws: er komt ook nog een vierde seizoen van ’13 Reasons Why’ naar Netflix! Maar dat zal jammer genoeg ook meteen het laatste zijn. Voor wanneer dat seizoen gepland is en wat we ervan mogen verwachten, is nog niet helemaal duidelijk. Wat we wel weten is dat het onder andere zal draaien rond het afstuderen van de hoofdpersonages. We zijn benieuwd!

Ondertussen tellen wij af naar 23 augustus.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.