Home Lifestyle OMG: de trailer voor seizoen 3 van ’13 Reasons Why’ verklapt dat...

OMG: de trailer voor seizoen 3 van ’13 Reasons Why’ verklapt dat er iemand vermoord wordt

En dat de zoektocht naar de moordenaar deze maand nog van start gaat!

13 Reasons Why
© Netflix

De eerste trailer voor het derde seizoen van ’13 Reasons Why’ werd zonet gelost en hij is pretty shocking. In de nieuwe afleveringen, die eind deze maand al op Netflix verschijnen, gaat de politie op zoek naar de moordenaar van….nu ja, kijk zelf maar.

’13 Reasons Why’ zal niet meer alleen rond de dood van Hannah draaien. Een van de andere tieners die we in de voorbije twee seizoenen leerden kennen, wordt vermoord en we mogen van Netflix nu al weten wie. De vraag die de rode draad doorheen het seizoen vormt, zal wel min of meer dezelfde zijn als toen: wie is er verantwoordelijk? Vanaf vrijdag 23 augustus staat het volledige seizoen op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zag je de url op het einde van de trailer? We surften er snel heen op onze smartphone en kwamen terecht op een interactieve website waar we ondervraagd werden door de politie – de vader van Alex – en door de moeder van het slachtoffer. Netflix pakt flink uit voor dit derde seizoen, zoveel is duidelijk.

Meer series om te zien: