Home Lifestyle ZIEN: de nieuwe teaser van ‘Peaky Blinders’ en 5 andere badass series...

ZIEN: de nieuwe teaser van ‘Peaky Blinders’ en 5 andere badass series die je gezien moet hebben

'By order of the Peaky Blinders!'

© Netflix / BBC

De fans van de BBC-serie ‘Peaky Blinders’ werden gisteren getrakteerd op de eerste teaser van het vijfde seizoen. Zoals altijd zit Tommy Shelby ook in de teaser weer strak in het pak en laat hij zich van zijn stoerste kant zien. Grote fan van de ‘Peaky Blinders’? Dan zullen deze vijf andere series je ook weten te bekoren!

There is God and there are the Peaky Blinders‘, is met een opwindend Brits accent te horen in de eerste teaser voor het vijfde seizoen van de historische serie. Tommy Shelby, gespeeld door de knappe Cillian Murphy, en zijn crew zullen ook in het vijfde seizoen de bovenhand nemen in het Engelse Birmingham.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Uit de trailer kunnen we afleiden dat ook het vijfde seizoen weer vol geweld en verraad zal zitten, maar zoals we ondertussen allemaal al weten deinzen de Shelby’s voor niets, maar dan ook écht niets, terug. Na het vijfde seizoen komen er zeker nog twee seizoenen van ‘Peaky Blinders’.

Je kan alle seizoenen bekijken op Netflix. Wanneer het vijfde seizoen online komt, staat nog niet vast. Fan de serie? Dan zal je ook deze stoere series ongetwijfeld willen bingewatchen.

1 / 5
‘The Punisher’
‘Narcos’
‘Sons of Anarchy’
‘Prison Break’
‘Luther’
‘The Punisher’
‘The Punisher’

De serie ‘The Punisher’ is een van de vele series van Marvel, maar lijkt niet volledig in hun superheldenlijstje thuis te horen. Het hoofdpersonage Frank Castle, gespeeld door Jon Bernthal, heeft in tegenstelling tot The Hulk en Spiderman geen superkrachten. Hij is wel gezegend met een gespierd lichaam. Waarover de serie precies gaat? Na de moord op zijn familie wil voormalig marinier Frank Castle aka The Punisher op een bloederige manier wraak nemen.

‘The Punisher’ telt twee seizoenen en is te zien op Netflix.

‘Narcos’
‘Narcos’

De eerste twee seizoenen van ‘Narcos’ worden gewijd aan de klopjacht op drugsbaron Pablo Escobar, gespeeld door Wagner Moura. De serie is dus gebaseerd op de beruchte Mexicaanse drugskartels. Het derde seizoen zoomt in op zo’n kartel: het Calikartel.

‘Narcos’ telt drie seizoenen en is te zien op Netflix.

‘Sons of Anarchy’
‘Sons of Anarchy’

Iedereen die van een beetje geweld houdt, moet de serie ‘Sons of Anarchy’ gezien hebben. De serie draait rond de gelijknamige motorbende en toont hoe die bende afrekent met vijanden en de corrupte politie. De serie toont hoe belangrijk trouw, geloof en broederschap zijn voor een motorbende en focust zich vooral op het leven van hoofdpersonage Jackson – Jax voor de vrienden – Teller, gespeeld door Charlie Hunman.

‘Sons of Anarchy’ telt zeven seizoenen en kan je ook op Netflix bekijken.

‘Prison Break’
‘Prison Break’

Zoals de naam al doet vermoeden draait de serie ‘Prison Break’ rond een ontsnapping uit de gevangenis. Lincoln Burrows zit onterecht in de gevangenis voor de moord op de broer van de vicepresident van de Verenigde Staten. Voor dat misdrijf wordt hij ter dood veroordeeld. Zijn broer, Michael Scofield, pleegt een gewapende overval om zo ook in de gevangenis te belanden waar zijn broer zit. Daar gaat hij Lincoln helpen ontsnappen, want Michael was een ingenieur bij Maxwell & Schaum, het bedrijf dat de gevangenis renoveerde. Natuurlijk verloopt de ontsnapping, ondanks het magnifieke plan, niet van een leien dakje.

‘Prison Break’ telt zes seizoenen, waarvan de eerste vijf te zien zijn op Netflix.

‘Luther’
‘Luther’

Alleen al voor de knappe Idris Elba zou je de serie ‘Luther’ moeten zien. Hij speelt een rechercheur, John Luther, die moordenaars en psychopaten probeert op te sporen. Hij vertolkt de rol zo goed en geloofwaardig dat hij er een Golden Globe voor in ontvangst mocht nemen. Naast Idris Elba speelt ook Ruth Wilson (bekend van The Affair) een belangrijke rol in de Britse serie.

‘Luther’ telt vijf seizoenen die allemaal te zien zijn op Netflix.

Meer series: