Home Lifestyle HIER IS IE DAN: de trailer voor seizoen 7 van ‘The 100’...

HIER IS IE DAN: de trailer voor seizoen 7 van ‘The 100’ is eindelijk gelost

Het laatste seizoen - snif - van de reeks wordt deze maand gelanceerd.

© CW

We hebben er op z’n zachtst uitgedrukt enorm lang op moeten wachten, maar CW verlost ons ein-de-lijk uit ons lijden. Het televisienetwerk lanceerde namelijk de trailer voor het allerlaatste seizoen van ‘The 100’ en als we de eerste beelden mogen geloven, belooft seizoen 7 een enorm spannend seizoen te worden.

Oef, we kunnen eindelijk weer met een gerust hart gaan slapen, want de nieuwe trailer van ‘The 100’ is een feit. Al is die wel niet meteen geruststellend te noemen. We weten al dat er geen achtste seizoen van de reeks meer op de planning staat én dat er nog een heleboel dingen opgelost moeten worden in het laatste seizoen. Zo hopen we zeker nog te weten te komen of Diyoza nog in leven is, wat er aan de hand is met Jordan én – niet onbelangrijk – wat er met de inwoners van Sanctum zal gebeuren – spoiler alert! – nu de familie Prime dood is…

Echo, Clarke en Octavia

Het einde van seizoen zes doet heel wat vragen rijzen. Zo zagen we hoe Jordan met een zogenaamde mind chip in zijn hand stond. Wat hij daar precies mee van plan is, zullen we pas in het zevende seizoen te weten komen, maar het zag er alleszins niet goed uit. De nieuwe trailer doet er nog een schepje bovenop, want die toont enkele beelden die we niet verwacht hadden. Zo hoopten we dat Clarke en haar volk eindelijk rust zouden vinden, maar dat zit er – als we de trailer mogen geloven – nog niet meteen aan te komen.

En daar stopt het niet, want in de trailer zien we hoe drie personages aan het huilen zijn. Wie die drie zijn, is moeilijk te zien, maar het lijkt erop dat Echo, Clarke en Octavia aan het wenen zijn. Dat zou kunnen betekenen dat er iets met Bellamy aan de hand is. Niet goed, dus! Dan is er ook nog Murphy, hij lijkt zich steeds vaker als bad guy te gedragen en na het zien van de trailer valt dat helaas niet meer te ontkennen.

Welke plottwists seizoen 7 nog in petto heeft, zullen we pas vanaf 20 mei weten. Dan wordt het zevende en meteen ook laatste seizoen gelanceerd. Gelukkig betekent dat nog niet meteen het einde van de reeks, want sinds vorig jaar weten we dat er een prequel van de serie in de maak is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.