Home Lifestyle Organisatie Tomorrowland droomt van 3 festivalweekends in 2021

Organisatie Tomorrowland droomt van 3 festivalweekends in 2021

'Het zou een optie kunnen zijn om alle betrokkenen een oplossing te bieden om dit verloren seizoen en alle gevolgen daarvan gedeeltelijk goed te maken.'

tomorrowland
© Tomorrowland

Tomorrowland zoals we het kennen, gaat dit jaar niet door. Het festival vindt digitaal plaats en de camping DreamVille wordt omgetoverd tot Green Fields. Als soort van (financiële) compensatie droomt de organisatie van 3 festivalweekends volgend jaar.

De festivalzomer van 2020 valt in het water. Dit keer niet door het typische Belgische regenweer, maar door het coronavirus. Dat betekent dat De Schorre in Boom voor de eerste keer in vijftien jaar niet zal omgetoverd worden tot een sprookjesachtige danswereld genaamd Tomorrowland. Gelukkig kwam de organisatie al snel op de proppen met een waardig alternatief: ‘Tomorrowland Around the World’. Dat betekent dat ‘s werelds beste dj’s deze zomer onze woonkamer, tuin of terras zullen opvrolijken met hun vette beats. Ook de legendarische camping DreamVille wordt in juli en augustus opgezet in Durbuy onder de naam Green Fields. Je kan er volledig genieten van een ontbijt bereid door sterrenchef Wout Bru, een frisse duik nemen in het zwembad, volleybal of minivoetbal spelen, drankjes slurpen aan de bar, genieten van een heerlijke massage, luisteren naar goede muziek, je grenzen verleggen in een avonturenpark en verschillende traditionele gerechtjes van over de hele wereld proeven.

Een optie

Wie wil, kan deze zomer dus wel de sfeer en vibes van Tomorrowland oproepen. Natuurlijk hoopt iedereen dat we in 2021 weer allemaal massaal kunnen afzakken naar de échte festivalweide in Boom en daarover gaan al geruchten de ronde. Zo zouden er volgend jaar niet twee, maar drie festivalweekends plaatsvinden. Dat zou fantastisch nieuws zijn voor iedereen die dit jaar geen ticket kon bemachtigen, want de kaartjes voor de editie van 2020 gelden logischerwijs ook voor 2021.

Wij legden ons oor even te luisteren bij de organisatie. ‘Momenteel ligt onze focus honderd procent op ons eerste digitale festival’, zegt Debby Wilmsen. ‘We kunnen, net zoals de overheden, op dit moment niet heel ver in de toekomst kijken. Een derde weekend Tomorrowland zou een optie kunnen zijn om alle betrokkenen een oplossing te bieden om het volledig verloren seizoen van 2020 en alle gevolgen daarvan gedeeltelijk goed te maken. Maar dat is in de huidige omstandigheden nog verre toekomst en er is nog niks besproken, noch beslist. We wachten sowieso af hoe de situatie evolueert de komende maanden.’ Natuurlijk beslist de organisatie daar niet alleen over, maar moeten ze ook de toelating krijgen van onder andere de provincie Antwerpen en de gemeente Boom.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.