Home Lifestyle Green Fields: luxueuze Tomorrowlandcamping DreamVille wordt deze zomer opgezet in Durbuy

Green Fields: luxueuze Tomorrowlandcamping DreamVille wordt deze zomer opgezet in Durbuy

Neem een duik in het zwembad, proef van een heerlijk ontbijt van Wout Bru of geniet van een massage en dat alles in een sprookjesachtig decor.

Green Fields
© GREEN FIELDS DURBUY

Tomorrowland mag dit jaar dan wel niet door gaan, de organisatoren doen er alles aan om het festival toch levende te houden. Zo kan je het laatste weekend van juli feesten op Tomorrowland Around the World, het digitale alternatief, en kan je deze zomer logeren in Green Fields. Dat is de sprookjesachtige camping DreamVille die uitzonderlijk wordt opgezet in Durbuy, in de Ardennen.

De Schorre in Boom zal deze zomer niet het decor zijn voor het allerbeste festival ter wereld. Tomorrowland mag, tot grote spijt van heel wat feestvierders wereldwijd, namelijk niet doorgaan door de coronacrisis. Gelukkig bleven de organisatoren niet bij de pakken zitten en stampten ze een digitaal alternatief uit de grond: ‘Tomorrowland Around the World’. Het laatste weekend van juli kan je dus gewoon in je eigen tuin of op je eigen terras uit de bol gaan op de beats van verschillende top-dj’s.

Glamping in Tomorrowlandstijl

Ben je je eigen kot na al die maanden lockdown een beetje beu gezien en wil je toch proeven van de Tomorrowlandervaring? Dan is Green Fields dé ideale oplossing voor jou! Het festival mag dan misschien niet doorgaan, maar de sprookjesachtige camping DreamVille wordt wél terug opgesteld. Deze keer niet in Boom, maar in de Ardennen en meer bepaald in Durbuy!

La Petite Merveille, Adventure Valley Durbuy en DreamVille slaan de handen in elkaar en toveren een domein van maar liefst 35 hectare om tot een luxueuze glamping die volledig in festivalsfeer baadt. Je kan kiezen uit 8 verschillende soorten accommodaties zoals onder andere een Treehouse, een Kokono of een DreamLodge. Het ontbijt wordt bereid door sterrenchef Wout Bru, dus je dag kan sowieso al niet meer stuk. Je kan daarna  een frisse duik nemen in het zwembad, volleybal of minivoetbal spelen, drankjes slurpen aan de bar, genieten van een heerlijke massage, luisteren naar goede muziek, je grenzen verleggen in een avonturenpark, verschillende traditionele gerechtjes van over de hele wereld proeven en dat alles met zicht op de wondermooie natuur van de Ardennen.

Zalig relaxen

‘Het is de bedoeling om de unieke sfeer die altijd in DreamVille hangt naar Durbuy over te brengen’, aldus Joris Beckers van DreamVille. ‘Van ochtendlijke yogasessies, over een deugddoende massage tot zalig relaxen aan het zwembad met een cocktail in de hand, je zal er de hele dag kunnen ontspannen zonder de site te verlaten. Dj-sets zoals op Tomorrowland moet je er niet verwachten, maar we pakken er wel uit met een Green Fields Headset Experience waarbij elke gast via een Green Fields-hoofdtelefoon naar dj-sets kan luisteren alsof hij het live beleeft’.

Green Fields gaat open op 3 juli en je kan een verblijf van 2, 3 of 4 nachten boeken gedurende de volledige zomervakantie. Je kan nu al online je accommodatie boeken voor de maand juli en voor augustus kan je momenteel al preregistreren. We moeten er wel bij vermelden dat het geen goedkoop uitje is. Een verblijf van 2 nachten op deze luxecamping kost je minimaal 440 euro per persoon.

Benieuwd hoe de ‘tentjes’ er zullen uitzien? We geven je graag al een kleine blik:

1 / 6
Kokono
Treehouse
Ensuite
DreamLodge
Monteto
DreamLodge
Kokono
Kokono

Treehouse
Treehouse

Ensuite
Ensuite

DreamLodge
DreamLodge

Monteto
Monteto

DreamLodge
DreamLodge

Alle info en nog meer foto’s vind je op hun website.

Lees ook: