Home celebs ZIEN: Taylor Swifts videoclip ‘Willow’ is een lichtpuntje in de duisternis

ZIEN: Taylor Swifts videoclip ‘Willow’ is een lichtpuntje in de duisternis

En laat dat nu exact zijn wat wij tijdens de laatste weken van 2020 nodig hebben.

taylor swift videoclip willow
© YouTube: Taylor Swift

Gisteren wist Taylor Swift ons weer te verrassen. Zo kondigde ze de komst van haar negende album ‘Evermore’ aan en vertelde ze ons ook dat ze om middernacht, 6 uur ’s ochtends bij ons, de videoclip voor het nummer ‘Willow’ de wereld in zou sturen. Wij moeten je dan ook vast niet vertellen wat wij de afgelopen uren gedaan hebben…

Enkele maanden geleden kondigde Taylor Swift uit het niets haar achtste album ‘Folklore’ aan, maar sindsdien heeft de zangeres duidelijk niet stilgezeten. Zo was ze druk bezig met het opnieuw opnemen van haar oude nummers én werkte ze in het grootste geheim aan haar negende album ‘Evermore’.

Ze noemt het zelf het zusje van ‘Folklore’ en we hoeven ook niet te wachten om het album te ontdekken. Alle vijftien nummers (zeventien als je de deluxe-editie koopt) staan sinds deze ochtend online. En daarnaast heeft Taylor Swift nog een extraatje voor ons, want ze zwierde meteen ook de videoclip van het nummer ‘Willow’ online.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De videoclip van ‘Willow’ is eigenlijk een soort van vervolg op de muziekvideo van ‘Cardigan’, een nummer dat op het vorige album van Taylor Swift staat. Ook hier volgt de zangeres een soort van lichtbron die haar naar nieuwe en onbekende plaatsen brengt. Een lichtpuntje in de duisternis dus, en laat dat nu exact zijn wat wij tijdens de laatste weken van 2020 nodig hebben.

Lees ook: