https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Op deze radiozender kan je nu al non-stop kerstmuziek horen

Op deze radiozender kan je nu al non-stop kerstmuziek horen

kerstmuziek
© jonathan borba via unsplash

Nog 84 dagen en het is weer de mooiste dag van het jaar: Kerstmis! Gezellig samenzijn met je familie, lekker en vooral veel eten, cadeautjes krijgen én kerstmuziek luisteren natuurlijk. Wil je nu al een beetje in de kerstsfeer komen? Sky Radio zendt nu online al non-stop kerstmuziek uit.

De kerstboom opzetten doen we traditiegewijs pas als Sinterklaas terug op zijn boot richting Spanje zit. Al moeten we eerlijk toegeven dat we ons daar sinds we alleen wonen niet altijd aan houden. Echte kerstfreaks kunnen natuurlijk nu al niet wachten tot de straten weer verlicht worden met honderden lichtjes en er in elke winkel kerstmuziek weerklinkt. Met dat laatste kunnen we je misschien al een beetje helpen, want de Nederlandse radiozender Sky Radio is al begonnen met The Christmas Station.

Meer behoefte aan

Oké je kan wel je eigen lijst samenstellen op Spotify of YouTube, maar het is toch lekker gemakkelijk dat het radiostation het gewoon voor jou doet. Via hun website kan je online naar de allerbeste kersthits luisteren en dat een hele dag door! Word je helemaal vrolijk als je ‘All I Want For Christmas’ hoort en zing je sowieso luidkeels mee met ‘Jingle Bell Rock’? Dan ga je dit ge-wel-dig vinden!

Sky Radio deed onderzoek en daaruit bleek dat er dit jaar meer nood is aan kerstklanken en vooral aan de gezellige samenhorigheid die dat kerstgevoel oproept. ‘Door de coronacrisis en de daarbij komende social distancing, lijkt hier meer behoefte aan te zijn’, aldus de radiozender. Ons ho-ho-hoor je alleszins niet klagen!

Lees ook: