Home Lifestyle Film Netflix lost nu al de teaser voor de kerstfilm ‘The Christmas Chronicles...

Netflix lost nu al de teaser voor de kerstfilm ‘The Christmas Chronicles 2’

Bij het streamingplatform zijn ze duidelijk al in de feeststemming!

The Christmas Chronicles 2
© Netflix

Het mag dan nog maar eind september zijn, maar de échte kerstfans onder ons dromen nu al van het moment dat ze hun kerstboom kunnen zetten. En bij Netflix zijn ze duidelijk ook al in feeststemming, want enkele dagen geleden hebben ze de teaser voor de kerstfilm ‘The Christmas Chronicles 2’ vrijgegeven.

Binnen 92 dagen is het al Kerstmis en bij Netflix zitten ze duidelijk op hete kolen. Op Facebook verscheen namelijk de teaser voor de kerstfilm ‘The Christmas Chronicles 2’. Mogen we dan nu officieel beginnen met aftellen? Wij vinden alvast van wel!

The Christmas Chronicles 2

De film is het vervolg op ‘Chronicles of Santa Claus’ die eind vorig jaar verscheen. Ook nu werken Kate Pierce en de kerstman opnieuw samen, want een mysterieuze onruststoker dreigt ermee om Kerstmis voorgoed af te pakken. Om de volledige kerstfilm te bekijken, zal je wel nog even geduld moeten hebben. Het vervolg staat namelijk vanaf 25 november, exact één maand voor het grote festijn, op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: