Home Lifestyle Disneyland telt af naar de feestdagen met een gratis online adventskalender

Disneyland telt af naar de feestdagen met een gratis online adventskalender

Vanaf vandaag kan je op Disneyland Paris at Home elke dag een digitaal deurtje openen.

disneyland online adventskalender
© Disneyland Paris

Disneyland Parijs mag (voorlopig) dan wel gesloten zijn tot midden februari, maar het park doet ze er alles aan om tijdens de komende kerstperiode toch wat magie te verspreiden. Zo tellen ze af naar de feestdagen met een gratis adventskalender die je online kan terugvinden. Wie doet er mee?

Eind oktober moest Disneyland Parijs omwille van de coronacrisis opnieuw de deuren sluiten. Toch doen ze er bij het park er alles aan om er alsnog het beste van de maken. Aanvankelijk hadden ze hoop om tijdens de kerstvakantie opnieuw tijdelijk te openen, maar nu blijft het er uiteindelijk toch stil tot midden februari.

Online adventskalender

Toch laat Disneyland de kerstperiode niet onopgemerkt voorbijgaan. Online bieden ze nu een gratis adventskalender aan voor iedereen die momenteel toch een beetje magie kan gebruiken. En laten we eerlijk zijn: dat zijn we allemaal, toch? Elke dag kan je op hun website dus een digitaal deurtje openen waar telkens een leuke activiteit achter zit. De activiteiten variëren van recepten tot creatieve DIY-opdrachten en hier en daar zitten er ook filmpjes van een van hun vele shows tussen. Ze zijn dus geschikt voor jong en oud!

‘Deze online adventskalender is een creatieve manier voor Disneyland Parijs om magie en geluk te brengen aan het begin van de feestdagen. Ik hoop dat deze 24 verrassingen een bron van vreugde zullen zijn voor jou en je dierbaren. En ik bedank uit de grond van mijn hart onze Cast Members en iedereen die gereageerd heeft op onze oproep om jullie een extra vleugje magie te brengen in deze maand december’, aldus Natacha Rafalski, CEO van Disneyland Parijs, in een persbericht.

De adventskalender is vanaf vandaag beschikbaar op de website van Disneyland Paris at Home, een gratis activiteitenplatform voor het hele gezin.

Lees ook: