https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Britney Spears verrast fans met nieuwe single ‘Swimming In the Stars’

Britney Spears verrast fans met nieuwe single ‘Swimming In the Stars’

Haar platenmaatschappij gaf het nummer vrij op haar 39ste (!) verjaardag.

britney spears nieuwe single
© Getty

Het is al een tijdje geleden dat Britney Spears nog een nieuwe single uitbracht, maar deze week was het zover. Speciaal voor haar 39ste (!) verjaardag gaf haar platenmaatschappij het nummer ‘Swimming In the Stars’ vrij. Portie nostalgie, iemand?

Fans van Britney Spears hebben alvast een topweek achter de rug, want de zangeres gaf uit het niets een nieuwe single vrij. Op haar 39ste verjaardag stuurde haar platenmaatschappij RCA Records namelijk het nummer ‘Swimming In the Stars’ de wereld in.

Het nummer hoort eigenlijk bij het meest recente album ‘Glory’ dat al dateert van augustus 2016. De single werd nooit eerder gereleased en het is bovendien ook niet de eerste keer dat haar label een nummer vrijgeeft dat haar vorige studioalbum net niet haalde. Ook de track ‘Mood Ring’ werd pas een hele tijd later vrijgegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het album kreeg in mei – wat voor veel fans als een verrassing kwam – een totaal nieuwe cover. Daarnaast brengt Britney samen met haar platenmaatschappij ook een luxe-editie uit van het album. Deze laatste zal trouwens slechts in beperkte oplage beschikbaar zijn en zal een reeks van nieuwe nummers en foto’s bevatten. Details zijn voorlopig nog schaars, maar volgers van de zangeres zijn alvast ontzettend enthousiast, want door hun acties dook het album opnieuw op in de iTunes Top 10.

Lees ook: