Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Het publiek werd muisstil toen hij in de mensenmassa op zoek ging naar mevrouw Vernon.

CUTE: Harry Styles legt concert plots stil en brengt ode aan zijn allereerste leerkracht

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Naast acteren is Harry Styles (28) ook nog volop aan het zingen. Tijdens een optreden in Machester legde hij het concert plots stil om een ode te brengen aan zijn allereerste leerkracht. Cute!

Harry Styles doet op het podium al graag eens iets meer dan enkel zingen. Zo hielp hij vorig jaar tijdens een van zijn optredens een fan met haar coming-out, verscheen hij op Halloween in een betekenisvolle outfit op het toneel en bracht hij eerder deze week een mooie ode aan zijn allereerste lerares.

Klein misverstand

De zanger vernam tijdens zijn optreden dat mevrouw Vernon in het publiek zat. Daarom vroeg hij tijdens het concert aan zijn fans om haar te zoeken. Dat lukte wonderwel, waarna de zanger het optreden even stil legde om een babbeltje met haar te slaan. ‘Mevrouw Vernoooooon’, riep hij zodra hij haar tussen de gillende mensenmassa zag zitten. ‘Hoe gaat het met je? Ik hoorde dat je op pensioen gaat. Ik wil je heel graag bedanken voor al die fijne jaren. Het betekent heel veel voor me dat je hier vanavond bent‘, vertelde hij nog door zijn micro, waarna hij het volgende nummer, ‘Canyon Moon’, aan haar opdroeg en ook nog eens alle leerkrachten van Hermitage Primary School bedankte. Smelt! 😍

Na het concert liet de woordvoerder van Harry’s voormalige school weten dat hij zich vergist had. Het was namelijk niet Mrs. Vernon, maar wel Mrs. Bailey die in het publiek zat. Ook zij gaf ooit les aan Harry en was volgens de school ondanks het misverstand toch heel aangedaan door het mooie gebaar. Ook Mrs. Vernon liet op BBC Radio Manchester weten dat het veel voor haar betekende. ‘Ik werd er echt emotioneel van’, vertelde ze daar.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '