Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Mét bijpassende make-up en een regenboogvlag.

ZIEN: Harry Styles verschijnt tijdens concert in een halloweenoutfit op het podium

Jolien Meremans

Wij weten nu al wie dit jaar met de prijs voor meest originele halloweenact aan de haal gaat: mister Harry Styles. De zanger verraste zijn fans gisterenavond met een symbolisch halloweenkostuum én bijpassende cover.

Harry Styles kon het gisterenavond niet laten om zijn fans al wat in halloweenstemming te brengen. De ‘Watermelon Sugar’-zanger geeft dit weekend twee concerten in Madison Square Garden in New York en verscheen gisterenavond al in halloweenoutfit op het podium. Hij waande zich Dorothy uit de iconische film ‘The Wizard of Oz’ en droeg een geruite jurk, rode panty’s, blauwe sokken, robijnrode pantoffels en een haarstrik die ‘m verbazingwekkend goed stond.

Judy Garland

Hij maakte het plaatje helemaal compleet met een cover van het al even iconische ‘Somewhere Over the Rainbow’, dat ook in de film gezongen wordt. Harry zou zijn outfit niet lukraak gekozen hebben. Met zijn act wilde hij volgens zijn fans de LGBTQIA+-gemeenschap een hart onder de riem steken. De uitdrukking ‘are you a friend of Dorothy‘ werd namelijk (vooral) vroeger wel vaker gebruikt om te vragen of iemand homoseksueel was. Dat omdat Dorothy het in de film meermaals lijkt op te nemen voor de LGBTQIA+-gemeenschap én omdat actrice Judy Garland ook zelf een LGBTQIA+-icoon was en nog steeds is – ze wordt ook wel ‘the Elvis of homosexuals‘ genoemd. Ze ontfermde zich meermaals over haar homoseksuele fans, ook al was dat in de jaren 50 nog taboe.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Als we Twitter mogen geloven, waren Harry’s fans dan ook door het dolle heen toen hij gisteren à la Dorothy mét een regenboogvlag op het podium verscheen. Het is trouwens niet de eerste keer dat de zanger zijn fans verraste in een originele halloweenoutfit. Eerder verkleedde hij zich ook al als Miley Cyrus en Elton John.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '