Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

Dat doet ze met een hilarisch filmpje op Instagram.

Angèle verklapt de naam én releasedatum van haar nieuwste album

Jolien Meremans

Vorige week dropte onze hitmachine Angèle (25) nog haar allernieuwste single: ‘Bruxelles je t’aime’, een mooie ode aan onze hoofdstad en haar geboortestad. Nu kondigt ze op Instagram de naam én releasedatum van haar nieuwste album aan.

Angèle is on a roll, en dat zullen we geweten hebben. Exact een jaar geleden kondigde ze haar samenwerking met niemand minder dan Dua Lipa aan, nu verrast ze haar fans met een gloednieuw album waarop twaalf spiksplinternieuwe nummers zullen staan.

Samenwerking met Damso

Dat nieuws kondigde de zangeres op Instagram aan met een hilarische video. Terwijl ze in een rollercoaster zit, verklapt ze de releasedatum, naam én tracklist van haar album. ‘Nonante-cinq’, een verwijzing naar haar geboortejaar, ligt vanaf 10 december in de winkelrekken en bestaat uit nummers als ‘Libre’, ‘Solo’ en ‘Démons’, eentje samen met Damso.

Angèle bracht haar eerste album ‘Brol’ – met nummers als ‘Balance Ton Quoi’, ‘Tout oublier’ en ‘Oui ou Non’ – uit in 2018, en dat werd meteen een groot succes. Haar tweede album ‘Nonante-cinq’ kan je vanaf nu al pre-orderen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '